Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanlığında düzenlenen basın toplantısında MHP Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Sait Yüksel resmen aday adaylığını açıkladı.
MHP İl Başkanlığında düzenlenen basın toplantısına, MHP İl Başkanı Göksel Taşçı, MHP Kadın Kolları Başkanı Yıldız Gürzüz, MHP il Başkan Yardımcısı Eyüp Öz,
 Kozaklı Belediye Başkanı Celalettin Güven, İlçe Başkanları ve partililer katıldı. MHP İl Başkanı Göksel Taşçı burada yaptığı açıklamada MHP iktidarını inşallah 7 Haziran akşamında Nevşehir’den müjdeleyeceğiz derken aday adaylık açıklamalarının devam edeceğini ifade etti.
MHP 
Nevşehir Milletvekili Aday Adayı Sait Yüksel ise burada düzenlediği basın toplantısında 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak olan genel seçimlerde Milletvekili Aday Adaylığını açıkladı. Yüksel düzenlediği basın toplantısında şunları kaydetti;
‘’ 1969 yılında Allah’a şükürler olsun ki Türk ve Müslüman Ailenin çocuğu olarak ve her zaman söylemekten gurur duyduğum bir Nevşehirli olarak dünyaya geldim. İlk ve orta öğretimimi kaplıcalar diyarı Kozaklı ‘da, lise öğrenimimi Kayseri Ticaret Lisesinde 1986 yılında tamamlayarak üniversite eğitimi için Afyonkarahisar yolu gözükmüş çok şükür 44 yıllık maliye eğitimimi tamamlayarak devamında serbest muhasebecilik belgesini de alarak Kozaklı ’da ticaret hayatına başladım .24 yıllık ticari hayatımın içerisinde esnafın, sanayicinin, memurun, emeklinin ve Türk kadınının neler yaşadığını tecrübe eden biri olarak ülkemin yol ayrımına geldiğini düşündüğüm ya tamam ya devam noktasında olduğumuz bugünlerde insanın doğduğu topraklara vefa borcunu ödemenin, taşını altına elimizi değil gövdemizi koymanın zamanının geldiği, otobandan son çıkışın olduğunu görerek 25. Dönem Milletvekilliği için davasına gönül verdiğim, bir neferi olmaktan şeref duyduğum partim Milliyetçi Hareket Partisinden Nevşehir Milletvekilliği için aday adayı oldum. Teşkilatta esas olan görev alınmaz verilir, düsturuyla partim ve teşkilatlarımız bu aşamada nerede ve nasıl bir görev verirse versin, her zaman emirlerinde olacağımı, İl Başkanım, İlçe Başkanlarım ve sizlerin huzurunda söz veriyorum’’ dedi.


İşte Sait Yüksel'in Başvuru Açıklaması;

İL BAŞKANIM, İLÇE BAŞKANLARIM, KADIN KOLLARI BAŞKANIM, ÜLKÜ OCAKLARI BAŞKANLARIM KIYMETLİ  DAVA ARKADAŞLARIM, DEĞERLİ MİSAFİRLER ve NEVŞEHİR ’ İMİZİN DEĞERLİ BASIN MENSUPLARI….

        1969 yılında ALLAH ‘ a Şükürler olsun ki Türk ve Müslüman ailenin çocuğu olarak ve her zaman söylemekten gurur duyduğum bir Nevşehirli olarak dünyaya geldim. İlk ve orta öğretimimi kaplıcalar diyarı Kozaklı da lise öğrenimimi Kayseri Ticaret Lisesinde 1986 yılında tamamlayarak üniversite eğitimi için AFYONKARAHİSAR yolu gözükmüş çok şükür dört yıllık maliye eğitimim tamamlayarak, devamında serbest Muhasebecilik belgesini de alarak KOZAKLI da ticaret hayatına 1991 yılında başlamış oldum.

     Yirmi dört yıllık ticari hayatımın içersinde esnafın, sanayicinin, memurun, emeklinin ve Türk kadınının neler yaşadığını tecrübe eden biri olarak ülkemin yol ayrımına geldiğini düşündüğüm ya tamam ya devam noktasında olduğumuz bu günlerde insanın doğduğu topraklara vefa borcunu ödemenin, taşın altına elimizi değil gövdemizi koymanın zamanının geldiği, otobanda son çıkışın olduğunu görerek 25. Dönem milletvekilliği için davasına gönül verdiğim, bir neferi olmaktan şeref duyduğum partim MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİNDEN Nevşehir Millet Vekilliği için aday adayı oldum.

         

NEVŞEHİRİMİZİN BAŞLICA SORUNLARI

1.    Nevşehir yıllardır marka şehri olamamış Sahipsiz bırakılmıştır.

2.    Devlet yatırımlarından hiçbir zaman faydalanılmamıştır.

3.    Nevşehir de istihdamı arttırıcı ne yapılmıştır?

4.    Çiftçimizin ürünü tarlada kaldığında çiftçimize hangi çözüm üretilmiştir.

5.    Organize sanayi bölgesinde var olan sorunlar çözülememiştir.

 

            Daha başka birçok sorunu sıralamak mümkün.

   Diğer aday adayı ağabeylerim ve arkadaşlarımız hepside bu görevi fazlasıyla hak eden insanlar olup bu davaya gönül vermişlerdir. Bu davaya sahiplenen bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim. Seçimin ülkeme, partime ve Nevşehir’  imize hayır getirmesini yüce mevladan niyaz ederim.

      Başbuğumuzun da söylediği gibi “Başarı için muntazam plânlı çalışma yapmak lâzımdır. Son nefesimizi verinceye kadar çalışacağız. “ yüce Allah ve sonra hemşerilerim bana bu görevi layık görürse`; yılmadan usanmadan geceyi gündüzden ayırt etmeden çalışacağıma bilinmesini isterim.

 

     Teşkilatta esas olan görev alınmaz verilir, düsturuyla partim ve teşkilatlarımız bu aşamada nerde ve nasıl bir görev verirse versin, her zaman emirlerinde olacağımı İl Başkan’ım İlçe Başkanları’ m ve sizlerin huzurunda söz veriyorum.

 

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE




 
Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.