AK Parti Nevşehir Milletvekili Aday adayı Muhasebeci – Mali Müşavir ve İş Adamı Zafer Salgın Mevlid Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Salgın Mesajında;


Kandiller, yardımlaşma, ibadet, dua, sevgi ve şefkat günleridir. Mevlid Kandili, Allah (C.C.)’ın elçisi Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V.)’in kâinat ufkundan bir güneş gibi doğduğu gündür.

 

         İslam dünyasında, Hazreti Peygamberin dünyaya geldiği gece Mevlid Kandili olarak kutlanmaktadır. Hazreti Muhammed (S.A.V.) Yüce Allah'tan bir rahmet olarak insanlığa gönderilmiş, bir rahmet peygamberi olarak inananların gönüllerinde taht kurmuştur.

 

          İçinde bulunduğumuz çağda da, O'nun öğütlerine, telkinlerine her zamankinden daha çok ihtiyaç duyuyoruz.

 

          Bu mübarek gecelerde Cenab-ı Hakk, af ve mağfiret kapılarını sonuna kadar açar. Bu gece günahlarımızın affı için, O’na layık bir ümmet olabilmek için dua edelim. Dünyada bütün zulme uğrayanların kurtuluşu için dua edelim. Güçlülerin değil, haklıların hakim olduğu bir dünya için dua edelim.

 

           Ülkemizden başlayarak tüm İslam coğrafyasında ve tüm dünyada şefkat, sevgi, hoşgörü, adalet ve huzur ikliminin hakim olması dileklerimle, Tüm İslam aleminin mübarek Mevlid Kandilini tebrik eder, bu kutlu gün ve gecelerin hayırlar getirmesini yüce Mevla’dan niyaz ederim.