Nevşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Ünver, AK Parti sandık görevlilerinin eğitim toplantısında yaptığı konuşmada, sandıklara mutlak surette sahip çıkılması gerektiğini söyledi.

AK Parti’de 30 Mart 2014 Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Seçimlerinde,sandıklarda görevlendirilen müşahid ve sandık görevlilerinin eğitimi Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapıldı.

Burada düzenlenen eğitim toplantısında konuşan Nevşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Ünver, son günlerde Türkiye’de yaşanılan gelişmelere değindiği konuşmada, AK Parti ’li müşahitlerin aynı zamanda Türkiye’ye karşı oynanan alçakça ve haince saldırılara karşı da şahit olmalarını istedi.

Seçim sürecince gerek müşahit ve gerekse de sandık görevlilerinin çok dikkatli davranmaları gerektiğinin altını çizen Ünver “Sandıklara mutlak surette sahip çıkmalısınız. Sandıklara sahip çıkıldığı sürece Milli İradenin nasıl tezahür edeceğini hep birlikte göreceğiz. Son günlerde ülkemize karşı oynanan alçakça ve haince saldırıları hep birlikte izliyoruz.Her türlü oyunu rahatlıkla oynayabilecek bir kapasite içerisinde olanlara açıkça diyorum ki ;Eğer sizin bir oyununuz var ise,Allah’ın da size karşı bir oyunu vardır.Seçim günü tüm vatandaşlarımızın mutlaka sandığa gitmelerinin gerektiğine inanıyorum.Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun”dedi.