AK Parti'den 26.Dönem Nevşehir Milletvekili Adayları Mustafa Açıkgöz, Ebubekir Gizligider , MHP Milletvekili Adayı Mehmet Varol, Avanos Kaymakamı Mustafa Eldivan ve AK Parti Avanos İlçe Başkanı Serkan Feralan katıldılar.

Nevşehir'in Avanos ilçesinde düzenlenen halı saha futbol turnuvasının başlama vuruşunu, 26.Dönem Nevşehir Milletvekili Adayları Mustafa Açıkgöz, Ebubekir Gizligider, Mehmet Varol ve Avanos Kaymakamı Mustafa Eldivan yaptı.

Santra Vuruşuyla birlikte Halı Saha Futbol Turnuvası da başladı.

Turnuvanın açılış töreninde FİB Haber Merkezimize açıklamada bulunan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; Spor dostluktur, kardeşliktir. Spor sevgidir Kavga ve Husumet değildir.Spor insanların birbirine bağırdığı kızdığı ortamlar değildir.Biz sporda dostluğu, sevgiyi, kardeşliği, muhabbeti hoşgörüyü istiyoruz.İnşallah spor vasıtasıyla bunu kurumlar arasında yaymış olacağız.Bu vesileyle bütün katılan takımlara başarılar diliyorum dedi.

Avanos Kaymakamı Mustafa Eldivan'da sporun sevgi ve kardeşlik olduğuna dikkat çekerek şunları söyledi  :
 Avanos ta düzenlenen bu futbol turnuvasının hayırlı olmasını kazananın Dostluk olmasını temenni ediyorum dedi.


Avanos Kaymakamlığı'nın düzenlediği Halı Saha Futbol Turnuvası start almadan önce AK Partili Mustafa Açıkgöz , Ebubekir Gizligider ve MHP'li Mehmet Varol objektiflere dosthane görüntüler sergileyerek örnek bir davranışa imza attılar.

Bu arada AKParti Milletvekili Mustafa Açıkgöz futboldaki hünerlerini penaltı vuruşlarında gösterdiği teknik ve isabetli vuruşlarıyla gösterirken Siyasette olduğu kadar Futboldada iddiasını gösterdi.