Sarıgül hangi partiye geçiyor?

CHP kanadından şu ana kadar Mustafa Sarıgül ismiyle ilgili ser verip sır verilmemesi ve özellikle Sarıgül’ün ilerisi için belirlediği hedefleri düşünceleri CHP kanadında Başta Kılıçdaroğlu olmak üzere kurmayları için rahatsızlık verdiği iddia ediliyor.

Özellikle Kulislerde sürekli CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olacağı konuşulan ama bu konuda şimdiye dek hiçbir somut ilerleme kaydedilmemesi CHP Kurmayaları ve Genel Başkanı Kılıçdaroğlu tarafından Sarıgül e sıcak bakılmadığı yönünde yorumlanıyor.

Bu durum karşısında gözler AK Partiye çevrildi…

Şuan için Mustafa Sarıgül için formül arayışı ve Sarıgül’ün AK Partiye geçişi parti içi kulislerinde dile getirildiği ifade edilirken Sarıgül’ün de AK Partiye Yeşil ışık yaktığı iddia ediliyor.

AK Partide Sarıgül ün İstanbul büyükşehir Belediye Başkanlığına değilde,Kabinede Bir Bakanlık konusunda kendisine yer verilebileceği bu konu parti içinde ciddi bir şekilde tartışıldığı ve bu konuda ki son sözü Başbakan Erdoğan ın vermesinin beklendiği bildirildi.

Elbetteki bu konu şimdilik sadece iddialardan ibaret.Bu konuda önümüzdeki günlerde Mustafa Sarıgül hakkında sıcak gelişmelerin yaşanması bekleniyor.Bekleyelim hayırlısı...