AK Parti Nevşehir Milletvekili adayı Emre Çalışkan, 24 Haziran seçimleri kapsamında Avanos ilçesine bağlı Sarılar, Mahmat, Kalaba, Özkonak ve Göynük Beldelerinde esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek sohbet edip istişarede bulundu ve destek istedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili adayı Emre Çalışkan'a ziyaretlerinde vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. 

Sarılar, Mahmat, Kalaba, Özkonak ve Göynük Beldelerinde: VAKİT TÜRKİYE VAKTİ! DURMAK YOK YOLA DEVAM....

AK Parti Milletvekili Adayı Çalışkan, " Avanos ilçemizin güzel beldelerinde hemşehrilerimize Turizmcisi, Çiftçisi, Çobanı Öğretmeni, Esnafı, Memuru, Sanatçısı ,Öğrencisine hiç ayrım yapmadan ötekileştirmeden 24 Haziran seçimlerinin önemini anlatıyoruz. Cumhurbaşkanımızın selamlarını iletiyoruz. Şu ana kadar izlenimlerimiz, vatandaşımızın çok büyük bir teveccühü var. Seçimin önemini vatandaşımız bizden daha iyi anlamış bir durumda.  Unutmasınlar ki, 24 Haziran’da son sözü ne Batı medyası veya çıkar grupları değil, Kozaklı söyleyecek, Avanos söyleyecek. Ürgüp, Gülşehir, Derinkuyu, Hacıbektaş Acıgöl söyleyecek, Nevşehir söyleyecek. MİLLETİN tâ kendisi söyleyecek. 24 Haziran seçimlerine kısa bir süre kaldığını şu anda halkın istikrardan yana oy kullanacağına emin olduğunu söyledi.

Yaparsa Yine AK Parti Yapar"

Çalışkan, "Onların derdi ne gençlik,ne laboratuvar, ne sanayi, ne teknoloji... Varsa yoksa Erdoğan gitsin de ne olursa olsun. Yaparsa Yine AK Parti Yapar"

AK Parti Nevşehir Milletvekili adayı Emre Çalışkan, Avanos ilçesine bağlı Özkonak ve Göynük kasabasını ziyaret ederek vatandaşlarımızla sohbet edip istişarede bulundu. Durmak Yok yola DEVAM ilkemiz doğrultusunda hareket ederek Özkonak beldemizi ziyaret edip Vatandaşlarımız ile istişarelerimize DEVAM ediyoruz...Görüyoruz ki, Özkonak beldemizin de Göynüklü hemşehrilerimizinde kararı istikrarın devamı. Teşekkürler Özkonak, Teşekkürler Göynük, Sarılar, Mahmat, Kalaba, Teşekkürler Avanos Teşekkürler NEVŞEHİR"

AK Partili Milletvekili Adayı Emre Çalışkan'a ziyaretlerinde Özkonak Belediye Başkanı İlker Yürekli,  Avanos İlçe Başkanı Ahmet Fatih Kesal, Avanos ilçe teşkilat başkanı Nuri Özkan, AK Parti ilçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Parmaksız ve partililer eşlik etti.