NEVŞEHİR(MHA) AK Parti Nevşehir Milletvekili ve 26. Dönem milletvekili adayı Mustafa Açıkgöz, Kapadokya FM radyosunun canlı yanında konuğu oldu.

Radyonun haber sorumlusu ve Program Yapımcısı, Gazeteci Ali Çamur’un gündeme ilişkin sorunlarını yanıtlayan AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, erken seçimlerde Nevşehir’den yeniden 3 Milletvekilini de kazanabilmek için yoğun bir şekilde çalıştıklarını, Vatandaşın 7 Haziran’dan sonra yaşananları iyi tahlil edip AK Partiye yeniden üç milletvekilini de vereceğine inandıklarını dile getirdi.

Yaklaşık 1.5 Saat süren programda pek çok konuyla ilgili düşüncelerini dile getiren AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, kamuoyunda son dönemlerde iyiden iyiye artan seçim sonrasında AK Partinin yeniden hükümet olması durumunda pek çok bürokratın tayininin gerçekleştirileceği yönündeki beklentilerine de cevap verdi.

AK Partinin ülkeye, Nevşehir’e getirdiği hizmetleri Vatandaşına en iyi şekilde sunan bürokratlarla bir sorunlarının bulunmadığını söyleyen Açıkgöz, “AK Parti Milletin Partisidir. Vatandaşına en iyi hizmeti sunacak bürokratlara ihtiyacımız var. Şu anda devletine, Milletine, Vatandaşına en iyi hizmeti sunan bürokratlarla ilgili bir sıkıntımız yok. Sadece bizim hizmetlerimizi halka sunamayan, Vatandaşa yeterince hizmet edemeyen bürokratlarla ilgili sıkıntımız var. Buradan kimlerle ilgili sıkıntımızın olduğunu söylememi bekleyemezsiniz. Ancak AK Partinin hizmetlerini halka sunamayan, engel olan bürokratlarla ilgili tabi ki seçimlerden sonra tekrar hükümette olmamız durumunda gerekeni yapacağız. AK Partinin getirdiği hizmetleri vatandaşa sunabilen, Milletle beraber olan, Vatandaşı dinleyip onlarla birlikte olan bürokratlarla da sorunumuz olmaz” dedi.