Nevşehir'de görev yapan il, ilçe ve belde Belediye Başkanları Nevşehir gündemin adresi www.fibhaber.com ve www.fibhaber.TV'de yayınlanan 'Seçime Doğru' programına konuk oluyor...

Nevşehir'in ilk internet televizyonu olma özelliği taşıyan www.fibhaber.tv ile yine Nevşehir bölgesinin en çok takip edilen İnternet Haber Gazetesi  www.fibhaber.com da yayınlanacak olan FİB Haber İle Seçim Özel programı 16 Kasım Cuma Günü Saat: 20.00'de başlıyor.

Seçime Doğru Özel programımızın İlk konuğu AK Parti Sulusaray Belediye Başkanı Bayram Yılmaz...

31 Mart seçimlerine adım adım yaklaştıkça www.fibhaber.com Nevşehir'de seçim nabzını tutmaya devam ediyor. Fibhaber.com Genel Yayın Koordinatörü İbrahim Uysal'ın sunduğu Seçime Doğru programının ilk konuğu Sulusaray Belediye Başkanı Bayram Yılmaz, döneminde Sulusaray kasabasında yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Sulusaray Belediye Başkanı Bayram Yılmaz ile Seçime Doğru programını fibhaber.tv ve fibhaber.com internet sitesi ile sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz, hepinize iyi seyirler.

Seçime Doğru Başkanlar FİB Haber TV'de Konuşuyor...

Hergün Bir Başka Belediye Başkanı ile FİB Haber'de Başkanlar Konuşuyor Seçim Özel programı 16 Kasım Saat: 20.00'de Başlıyor.