Artık seçimlere 24 Saatten az bir süre kala Tüm basın camiamız adına bir hususu sizlerle paylaşmak istiyoruz.

İnsanlar onurlarıyla yaşar elbette onurlu insanlardan bahsediyorum...

Biz,bu onurla dürüstçe yaşayan sadece Ekmeği peşinde olan herkese saygı duyuyoruz...

Kiminiz Serbest Meslek erbabısınız İşte Avukatsınız yargı önünde kişilerin haklarını savunmayı meslek edinmiştir bundan para kazanırsınız,kiminiz Doktordur kiminiz eczacı Sağlık gibi kutsal bir konuda şifa vesilesiyle ekmeğinizi kazanırsınız,kiminiz Muhasebecidir ekonomik faaliyetlerde bulunan tüm kişi yada kuruluşların mali nitelikteki işlemlerini takip edip değerlendirerek parasını kazanır,kiminiz berberdir saç sakal keser para kazanır,kiminiz şöfordür direksiyon sallayarak ekmeğini kazanır nihayetinde her mesleğin kendine özgü hizmet ve karşılığı vardır.Bu şekilde evlerine ekmek götürürler.Bizde basın olarak geçimimizi Tüm Ulusal medya basın kuruluşlarında olduğu gibi sitemiz üzerinde reklam gelirleri ile ekmeğimizi kazanıyoruz.Bu süreçte reklam veren tüm siyasi kurum kuruluş ve isimlerin haber ve reklamlarını bu süreçte yaptık.Bu konuda hiç bir siyasi parti ayrımı gözetmedik.

Ne yazık ki bir takım kendini bilmez ne olduğu belirsiz şahsiyetsiz bir elin parmaklarını geçmeyecek bu kişilerin bazı Basın mensubu arkadaşlarımız ve şahsımızda yaptıkları iftira dedikodu ve mesnetsiz iddiaları karşısında herkes kimin ne olduğunu bilir.Biz dün olduğu gibi eleştirdiğimiz her şeyin karşısındayız yine eleştiririz hemde kimsenin cesaret edemediği ölçüde ...Klavye kahramanlığı yapıp ismini dahi yazmaktan aciz sözde yorumcu korkak neyi ve kimi savunduğunu belli olmayan kendini bilmezlere cevabımız Hakkımızı sizlere asla helal etmeyeceğimizdir ki eğer inanç noktasında ufacık bir iman itikat içinizde varsa tabi.

Şimdiye kadar hiçbir kimseye çirkin laf iftira atmadık.Bu bize de yakışmazdı.Ama şahsiyetsiz bir takım sözüm ona ZEVATLAR ın dediği gibi 3 kuruşluk adamlardan da asla değiliz hiç olmadık.Heralde kendileriyle bizi karıştırmışlar.Biz sizler gibi satılık adam hiç olmadık olmayacağız.Bu çirkin ve mesnetsiz iddialarla tamamen gerçek dışı söylemlerde bulunanlar işte bu sizin karaktersizliğini üç kuruş etmeyen adam lığınızı zayıflığınızı ve acziyetinizi ortaya koyuyor.

Elbette toplumun bir parçası olarak bizimde inandığımız değer ve düşünceler var. Tabidir ki Bizimde bir siyasi görüşümüz var.Ama bunu mümkün mertebe sizlere hiç yansıtmadık. Bu süreçte işçi partisi dahil siyasi partilerden gönderilen her haberi yaptık.Kimse şu haberimizi gönderdikte yapmadınız diyemez.

Hele hele şöyle böyle insanlık abidesi karaktersizlerle zaten işimiz olmaz olmayacaktır.

İnandığımız dava ve şahsi düşünce ne olursa olsun hataların yanlışların her zmaan karşısında olduk olacağız Eleştirilerimizi kimsenin etkisi baskısı altında kalmadan Erkek gibi çıkıp ismimizle cismimizle ortaya koyduk koyacağız.unutulmasın ki bu memleket asla sahipsiz değildir.Ama kendini bilmez amacı vurmak parçalamak adına çirkin iddialarıyla ortaya çıkıp bu amaç uğruna her yol müstehaktır diyenlere de dur demesini biliriz.

 

Kıymetli okuyucularımız son olarak sizlerden bizlere gelen ihbarlar ve büyük desteklerinizle bu sözüm ona onursuz haysiyetsiz ve şahsiyetsizlere karşı sizlerin bile kaldıramadığı bu iddialara ilişkin cevabımızı seçimlere saatler kala açıkladık.O fırıldakları Allaha havale ediyoruz.

 Tamda yeri gelmiş iken; Merhum MUHSİN YAZICIOĞLU' nun çok değerli bir sözünü hatırlatmak isteriz. '' ÜÇ GÜNLÜK DÜNYA MENFAATİ İÇİN FIRILDAK OLMAYA GEREK YOK...''... Kim mi? Yarası olan gocunur.... Tabii Anlayana... 

Biz bu memleketin bu ülkenin bir evladıyız. Aman bize bir haber çıksında nasıl çıkarsa çıksın kaygısından öte bu bağlamda Yaklaşımımız profesyonellikten uzak seçim sürecini tamamen demokratik bir şekilde saygı sevgi ve hoşgörü çerçevesinde huzur içerisinde geçirmek için, FİB Haber.com olarak seçim sathında ortamı germemek ve kimseyi  yermemeye özen gösterdik. Bu tür çirkin konulardan hep uzak durduk ....Ama gördük ve yaşadık ki bize kendi zihniyet ve düşüncelerini angeje etmek için sözüm ona bizi kullanmaya çalışıpta buna güçleri yetmeyenler 3 kuruşluk şahsiyetsizler bizleri de kendileriyle karıştırarak çeşitli iftira ve mesnetsiz gerçek dışı iddialarıyla ortaya dedikodular attılar. İnşallah bu tür çirkin dedikodu iftira ile bir yerlere gelmeyi düşünenler amaçlarına ulaşamazlar ulaşamayacaklardır.

Biz Gördüğümüz duyduğumuz bildiğimiz şeylere inanırız tüm halkımızda bu bilinçle hür iradeleriyle çıkıp inandıklarını sandıklara yansıtacaklardır.

Bu vesile ile 30 Mart Yerel seçimlerinin ülkemiz milletimiz ve Nevşehir'imize hayırlar getirmesini diliyoruz.


 Sizin ederiniz kaç kuruş ha...?

Dedikodu yalan dolan iftiralarla yol almak isteyenlere tek cevabımız tek sözümüz var. Şuna inanın sizin kadar UCUZ değiliz... 

Unutmayın Düşünce ve fikirlerinize Saygı görülmesini istiyorsanız SAYGI göstermesini de ya bilecek yada öğreneceksiniz...Yok öyle yağma...