Abdullah Çatlı'nın Ölümün 18 Yılında Nevşehir'de Rahmet İle Anılıyor. Çatlı'nın anma programına Sedat Peker'de katılım için Nevşehir'e geldi. Çok sayıda Nevşehirli Ülkücü gençler tarafından karşılanan Sedat Peker'e büyük sevgi gösterisi oldu. Sedat Peker ayağının tozuyla Göreme de Turist otele yerleştikten sonra Merhum Abdullah Çatlı nın anma merasimine katılmak üzere Kasldırım mezarlığında ÇAtlı nın mezarı başına giderek burada ÇAtlı için dua etti. 
Abdullah Çatlı nın vefatının 18.Yıldönümünde kardeşi Zeki Çatlı,Annesi,Eşi ve kızıyla çok sayıda ülkücüde yer alıyor.


Kıymetli Dostlarım,

Dünkü paylaşımımın sonunda Rahmetli Abdullah Abi'nin anma etkinliklerine katılacağımı yazdığım için birçok dostumuz tarafından çok güzel yorumlar aldım. Sayıları çok fazla olmasa da bazı kişiler tarafından da Rahmetli Abdullah Abi ile ilgili olumsuz sözler içeren yorumlarda aldım. Görevli olan admin arkadaşlarımız bu yazıları gerektiği gibi derhal sildiler.

Bu tip yorumları yazan arkadaşların aslında ben kötü bir insan olduklarını düşünmüyorum. Sadece olayları değerlendirme de ve analiz etmede başarısız olduklarını öngörüyorum.

Bir insanı ve o insanın yaptığı olayları değerlendirirken ülkenin yaşamış olduğu o anki atmosferi öğrenip, araştırıp o zamanki toplum psikolojisine kadar inceleyip karar vermenin doğru olacağına inanıyorum.

Geçmişte kendisinin başkanlıklığını yaptığı birçok insanın bizim ülkemizde bakanlık, müsteşarlık, genel müdürlük, daire başkanlığı, milletvekilliği, belediye başkanlığı gibi önemli görevler yaptığını biliyoruz.

Bırakın Rahmetli Abdullah Çatlı gibi akıllı olan bir insanı, çok daha az zekaya sahip bir insan bile bu işlere karışmayıp suyun akışına göre hareket ettiğinde bu ülkede iyi yerlerde olacağını tahmin edebilirdi.

Ülkenin neredeyse tamamı ateş çemberine dönmüş, ayrıca yabancı destekli terör örgütleri her yerde cirit atıp suikastler yaparken tüm geleceğinden vazgeçerek hatta gelecekte birçok haksız yakıştırmalara uğrayacağını bile bile bir adım öne çıkmış, bu görev bana düşer, yok olacaksa benim istikbalim yok olsun, çile çekecekse benim ailem çile çeksin diyerek "fedailerin kanı koyudur, gecenin karanlığında görünmezler" öğretisiyle hem yardan hem serden vazgeçip adeta ateş çemberinin içine dalmıştır.

Milletimizin tarihinde ki tüm dönemlerde fedakarlık yapıp bir adım öne çıkarak ben buradayım diyerek ateş çemberine dalan fedaileri her zaman olmuştur. İttihat ve Terakki'nin silahşör fedaisi Yakup Cemil'i unutmak mümkün olabilir mi? Yakın tarihimizde ki Abdullah Çatlı'yı anmamak, hatırlamamak acaba adil olur mu?

Şu an devletimizin güvenlik, istihbarat kadroları aktif ve hızlıdırlar. Ancak olurda bir gün bu kadrolarda bir yorgunluk oluşursa tekrardan koyu renkli kana sahip olan fedailere ihtiyaç duyulursa bir adım öne çıkma konusunda tereddüt etmeyerek kendini feda edecek bu milletin birçok evladı hazır beklemektedir.

Kıymetli Dostlarım, pazar günkü Nevşehir'deki programımı öğrenmek isteyen birçok e-postalar aldım. Bu arkadaşları bilgilendirmek için programı aşağıya yazıyorum.

10:15 Nevşehir havaalanına varış

11:45 Kurşunlu merkez cami

12:00 Mezarlığa hareket

14:30 Kültür merkezindeki seminer için hareket

Not: Reis’imiz Sayın SEDAT PEKER seminerde kısa bir konuşmada yapacaktır.

BİR UMUTTUR YAŞAMAK

SEDAT PEKER