Cezaevinden çıktıktan sonra suskunluğunu bozan Sedat Peker, Muhsin Yazıcıoğlu'nun mezarı başında da çarpıcı açıklamalarda bulundu. Nevşehirli Abdullah Çatlı'yı anma etkinliklerine katılanları milliyetçi olmamakla itham eden MHP üst yönetimini eleştiren Peker "Bizim milliyetçiliğimizi, bizim vatanseverliğimizi yüce Allah'tan başka kimse belirleyemez" dedi.

Türk islam davasını sadece kendilerinin olduğunu zanneden MHP üst yönetimi bir açıklama yaptırarak Nevşehir de Abdullah Çatlı yı anma törenlerine katılanların vatansaver olmadığını ülkücü olmadığını milliyetçi olmadığını söylediler. Kıymetli kardeşlerimizi Bizim vatanseverliğimizi Yüce Allahın makamından başka kimse belirleyemez.
Başbuğ Cennet Mekan Alpaslan Türkşe in vefatından sonra Türk-İslam davası malesefki MHP üst yönetimi tarafından layıkıyla insanlara anlatılamamıştır" şeklinde konuştu.

Peker "Benim siyasete atılmak için MHP'ye saldırdığım, ya da tahliye olurken bu sözü vererek tahliye olduğum söylentisi komediden ibarettir. Kendi doğrılarım haricinde hiçbir şey söylemedim. Ne bugün, ne yarın, ne de gelecekte hiçbir suretle siyasete atılmayı düşünmüyorum" ifadelerine yer verdi.

Beyaz haber'e birbirinden çarpıcı açıklamalar yaparken Peker "Gerçek ülkücüler partinin üst kademelerini oluşturana kadar MHP'ye oy vermem" dedi.

SEDAT PEKER'İN AÇIKLAMALARINDAN SATIRBAŞLARI;

"Bundan sonraki hayatımda siyasete girmeyi düşünmüyorum. Cezaevinde 10 sene boyunca 10 metrekarelik yerde yaşarken belki hem ruhsal, hem de bedenen çökeceğimi düşündüler. Ancak yüce Allah'a şükürler olsun ki, ne ruhumda ne de bedenimde 10 dakikalık tortu bile oluşmadı.

"PİŞMANLIKLARIMIZ OLMUŞTUR"

Mutlaka keşkelerimiz ve pişmanlıklarımız olmuştur. Hatta tahmin edilenden bile fazla olmuştur. Önemli olan pişmanlıklarımızı tekrar yapmamak konusunda kararlıyız. Keşke dediğimiz şeyleri de gelecekte bir daha pişman olmamak kaydıyla, mutlaka yapmaya kararlıyız.

"MHP'YE OY VERMEM"

Ancak Şefkat Çetin ve avanesinin yönlendirmiş olduğu bir partinin, onlar tarafından oluşturulmuş olan üst yapısı olan bir partinin ben, rahmetli Alparslan Türkeş zamanında Türk-İslam davasına gerçek katkıyı sağlayacağına inanmıyorum. Bu yüzden dolayıdır da diyorum ki; bana yakın olanlar ve akrabalarımdan hiç kimse o partiye oy vermeyecektir. Ne zaman ki gerçek ülkücüler o partinin üst kademesine gelirler, biz o insanlara hizmet etmekten ve saygı göstermekten de büyük bir memnuniyet duyarız.

"MUHSİN YAZICIOĞLU'NUN ÖLÜMÜ KAZA DEĞİLDİ"

Muhsin Yazıoğlu'nun ölümü bence bir kaza değil. Gerçekten kaza sonucu vefat etse bile hiç bir zaman insanların kafasında soru işaretleri hiç bir zaman bitmez. Benim gibi Muhsin başkanı seven sayan insanların zaten normal bulması mümkün değildir. Zaten elde bulunan doneler de bunun kaza olmadığını gösteriyor. Türkiye içinde böyle bir operasyon yapılsa, aynı saniye haberi olacağına inanıyorum. Yurt dışından böyle bir organizasyon yapılabilir."

Peker'in son açıklamaları aslında Çatlı için Nevşehir'e gelmesinin ardından Nevşehir Ülkü Ocaklarından yapılan şu açıklama sebebiyle olduğu belirtiliyor...
Leblebici; Nevşehir Ülkü Ocakları Peker'i Karşılamadı..!
Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Yahya Leblebici, Sedat Perker’in Nevşehir’de ülkücüler tarafından karşılanmadığını söyledi.

Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Yahya Leblebici yaptığı yazılı açıklama ile Abdullah Çatlı’yı anma programına katılan Sedat Peker’in bugüne kadar neredeydi de bugün sırf prim yapmak için mi bu programa katılıyor diye sordu. Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Yahya Leblebici yaptığı  yazılı açıklamada şunları kaydetti.
‘’Üzülerek izlemekteyiz ki medya bir kez daha vazifesini çarpıtmalarla yerine getirmektedir. Bu açıklama bir yanlış anlatmanın düzeltilmesi için mecburen yapılmaktadır.

 


Önrünü Türkiye için, Türk Milleti için çalışarak geçirmiş olan Rahmetli Abdullah Çatlının anma merasimlerinde yaşananlarla ilgili cevap hakkımızın doğduğu aşikardır. Bu merasimlerde yıllardır görülmeyen, on sekiz yıldır rahmetlinin hatırası için tek bir çabası olmayan bazı şahıslar bu yılı prim yapma senesi seçmiş olacaklar ki Nevşehir'e gelmişlerdir. Bizi asıl rahatsız edense malum şahsın karşılanması için Ülkücü gençlerin seferber olduğu havasının yaratılmaya çalışılmasıdır. Bu asılsız safsatayı yazma cür'etini gösterenlere sorarız:
Haberde yazdığınız kişiyi karşılayan "çok sayıda Ülkücü gençler" kimdir?
Biz bu şahısları neden tanımamaktayız?

 


Nevşehir Ülkü Ocakları mensubu hiçbir yönetici yada gencimizin bu malum şahısla aynı karede olması mümkün değildir. Maksadı kendini gündemde tutmaktan başka bir şey olmayan ne işle uğraştığı meçhul insanlar asla Ülkü Ocaklarının asla muhatabı ve Ocaklı gençlerin saygı sevgi göstereceği biri olamayacaktır.
Bu vesileyle tekrar etmek isteriz ki bu karşılamada yer alan ve Nevşehir'in Ülkücü gençleri diye tanımlanan kişilerin bu şehirde hareketin kalbinin attığı yer olan NEVŞEHİR ÜLKÜ OCAKLARI ile hiçbir şekilde bağlantısı yoktur. ‘’
Kamuoyuna saygılarımızla duyurulur.