"KARAKOLLAR TACİZ ATEŞİ ALTINDA TUTULMAKTADIR"

Başbakan dağ kadrosunun güçlenmesine çanak tutmuştur. PKK’lı militanlar tarafından yollar kesilmekte, haraç toplanmakta, kimlik kontrolü yapılmakta, insan kaçırılmakta, karakollar taciz ateşi altında tutulmaktadır. Gelin görün ki Başbakan Erdoğan’a göre sözde barış süreci umut vaat etmektedir. PKK'lılar öylesine cesaret kazanmışlardır ki, alçaklıkları peş peşe sergilemekten geri durmamıştır. Çoktandır karakol ve kalekol inşaatları, bölücü kalabalıklar tarafından ablukaya alınmaktadır. Bunun son örneği Tunceli’de yapımı süren kalekola karşı gerçekleştirilmiştir. Bir grup ayak takımı taşkınlıklara neden olmuşlardır. Birisi ağır olmak üzere üç kişi yaralanmıştır.

"BAŞBAKAN BABAMIZ DAHİ OLSA TANIMAYIZ DEMİŞTİ"

Başbakan Erdoğan nerededir? Niçin sus pus haldedirler? Başbakan’ın gözüne girmeye çalışan içişleri bakanı ve diğer hükümet üyeleri neyle meşguldür? Başbakan Erdoğan daha birkaç gün önce, Kayseri’de ulusal güvenliğimizi tehdit eden babamız dahi olsa tanımayız demiştir.


"BAŞBAKAN PKK'NIN GİZLİ HAYRANI GİBİ HAREKET ETMEKTEDİR"

Doğu ve güneydoğuda milli güvenliğimiz tehdit edilmesine karşılık başbakan ne yapmıştır? Milli güvenlik denilince akla dini cemaatler mi gelmektedir? Gerçek hainleri, bölücü odakları gündemine ve ağzına ne zaman alacaktır? Epey zamandır bölücü mihraklar zevkten dört köşedir. Başbakan’ı ne isterlerse alacakları bir kıvama getirmişlerdir. Başbakan PKK’nın gizli hayranı mensubu gibi hareket etmektedir. Türkiye’nin bir bölgesinde yaşanan bölücü tartışmalar saklanmaya uğraşılmaktadır.

"ASIL GAYE KÜRDİSTAN'IN KURULMASIDIR"

Muhtemeldir ki başbakan Erdoğan’ın müzakereler sonucunda PKK’ya verilmiş bir sözü vardır. Asıl gaye Türkiye’nin bölünüp parçalanarak Kürdistan’ın kurulmasıdır. Cumhurbaşkanı sayın Gül’ün MİT yasasındaki değişikliğin onaylanmasıyla yasal güvenceye kavuşmuştur. Şayet bu düzenleme AYM’den dönmezse, İmralı’yla yürütülen müzakereler meşruiyet kazanacaktır. Bu güvenliğe darbedir. Yasa makyajlı operasyondur. Şimdi de sırayı başka talepler almıştır.

"BAŞBAKAN ERDOĞAN ZOKAYI YUTSA DA..."

MHP hepinizi bozguna uğratmaya muktedirdir. Türk milletinin içinden yeni bir millet çıkmaz. Türk vatanından hiçbir kanlı niyete bir tek çakıl tanesi bile verilemez. Herkes teslim olsa da biz varız. Başbakan Erdoğan zokayı yutup zalimlerin havarisi kesilse de milliyetçi vatanseverler Türkiye’yi bin yıllık kardeşlik hukukuna yeminlidir.

"BAŞBAKAN'A İMRALI DERSENİZ YÜZÜ GÜLECEK..."

Başbakan’ın kulağı kardeşi Barzani’den alacağı haberlere çevrilmiştir. Başbakanı tanımak için bazı şifreli sözlerin söylenmesi yeterlidir. Buna göre İmralı derseniz yüzü gülecek, Kandil derseniz ağzı kulaklarına varacak, BOP derseniz sevinç taklaları atacak, Türk düşmanları derseniz sırıtacak, 36 derseniz saymaya başlayacak, ‘papaz’ derseniz ‘cüppe’ nerede diyecek, çiftçi memur derseniz kaşlarını çatacak, Washington derseniz kırmızı oda anılarını anlatacak, 17-25 derseniz arkasına bakmadan kaçacak. Bunların denemesi bedavadır.


 Devlet Bahçeli, grup toplantısında partililere seslendiği sırada gözlere, fotoğraf çeken bir küçük çocuk takıldı. Küçük MHP'li çocuk, eline aldığı cep telefonuyla Devlet Bahçeli'nin fotoğraflarını çekti.


En son haber

Devlet Bahçeli'nin konuşmasından satır başları;

"1 MAYIS TAKSİM GÜNÜ DEĞİLDİR"

"1 Mayıs Taksim günü değildir. Taksim ısrarı işçilerin yarasına merhem değildir. 1 Mayıs taş,sopa,panzer,gaz günü değildir.Kutlamalara katılanlara polis hoşgörülü olmalıdır. İşçi ve sendikalar uyanik olmalıdır. Başbakan ve hükümeti ateşe benzinle gitmemelidir.