Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ilk Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan TBMM Genel Kurulunda yemin etti.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar; "Türkiye'yi Şaha Kaldıran Lider RECEP TAYYİP ERDOĞAN! #Erdoğan ile yeni dönem hayırlı olsun ...
#NewEraWithErdogan "

 AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi'nin ilk Cumhurbaşkanı olarak yeminini eden Liderimiz, mazlumların umudu, Büyük Türkiye'nin mimarı, Genel Başkanımız Sn.Recep Tayyip Erdoğan'la birlikte başlayan bu yeni dönemin ülkemize ve milletimize hayırlı olmasını dilerim. Cumhurun BAŞKAN'ı Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile yeni dönem hayırlı olsun... Kazanan Türkiye, kazanan dünya mazlumları...#NewEraWithErdogan"

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, "Cumhurbaşkanı Hükümet sisteminin ilk Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdogan Gazi Meclis’imizde yemin ettiler. Hayırlı uğurlu olsun."

AK Parti Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar;" Milletin Adamı,Milletin Cumhur Reis-i Türkiye Cumhuriyeti Devleti 1. Başkanı @RT_Erdogan dır.Hayırlı uğurlu olsun... Allah seni başımızdan eksik etmesin..."#NewEraWithErdogan

Nevşehir Berlediye Başkanı Atilla Seçen; "2023 hedefleri doğrultusunda bugün Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’ne geçilerek yeni bir sayfa açılacak. Cumhurbaşkanımızın TBMM de yemin etmesiyle beraber bizler de bu tarihi güne şahitlik etmek için Beştepe BAŞKANIMIZI bekliyor olacağız.
Rabbim hayırlı,mübarek eylesin.Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Hayırlı olsun."

NTB Başkanı İbrahim Salaş, "Külliyede tarihe şahitlik yapmaya geldik.Cumhurbaşkanımıza hayırlı uğurlu olsun." dedi.

Sanatçı Kürşat, "Ve tarihi yeniden yazdıran Allah’a Hamd olsun..#BaşkanErdoğan"

Bize bugünleri gösteren Alemlerin Rabbi Allah’a HAMDOLSUN. Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk devlet BAŞKAN’ının yemin törenini Milli İrade’nin kalbi Meclis’te canlı izledik. Evlatlarımıza torunlarımıza anlatacağımız bir tarihe tanıklık ettik.