NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’den Milletvekili adayı çıkaran çoğu parti de olduğu gibi Büyük Birlik Partisinde de seçimin ilginç çelişkileri yaşanıyor.


Nevşehir’den aday bulamayan ve üç adayı da il dışında ikamet eden Büyük Birlik Partisinde seçim çalışmaları sanal alemde fotoğraf kareleriyle yürütülüyor. Her üç adayda seçime sayılı günler kala henüz Nevşehir’de bir araya gelip çalışma yapabilmiş değil.

Büyük Birlik Partisinin Nevşehir Milletvekili adayları Yavuz Başaran, Ali Kolbaşı ve İsmail Metin Güven, sosyal paylaşım hesaplarından paylaştıkları fotoğraf karelerinde “Her ne kadar yüzlerinizi göremesekte, gelip ellerinizi sıkıp halinizi hatırınızı soramasak ta biz genel merkezin tanıtım programında Aslanlar gibi Nevşehir’i temsil ettik” diyor.

Bu arada sadece Büyük Birlik Partili Milletvekili adayları değil Demokrat Parti, HDP, Saadet Partisi, Bağımsız Türkiye Partisi, Millet Partisi, Vatan Partisi, Hak ve Özgürlükler Partisi, Demokratik Sol Parti, Halkın Kurtuluş Partisi, Liberal Demokrat Partisi, Hakların Kurtuluşu Partisi gibi partilerin adayları da seçim sahasına inmiş değil. Hatta çoğunun milletvekili adayları Nevşehir’e adım bile atmış değil.