NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’de sadece belediye başkan aday adayları değil, belediye meclisi aday adayları da sabırsızlıkla Ak Partinin aday sıralamasına girmeyi bekliyor.

O isimlerden biri de Görme Özürlü, Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği Başkanı Erol Mutlu. Mutlu, Ak Partinin kendisini belediye meclis üyesi adayı göstereceğinden oldukça umutlu.

Özellikle son dönemlerde Nevşehir Belediyesi ile Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneği arasındaki ikili diyaloğun son derece iyi derece de olmasının da etkisiyle belediye meclis üyeliğine aday adayı olduğu gözlenen Erol Mutlu’nun Başkan Ünver’in de desteğiyle belediye meclisi adaylığı listesine girmesine kesin olarak bakılıyor.

Engellilerin belediye meclisinde bire bir temsil edilebilmesi içinde önemli bir adım olacak Mutlu’nun sıralamaya alınması Görmeyenler Kültür ve Birleşme Derneğinde geleneğin tekrarı anlamına da gelecek. Başkan Mutlu ile ayrılmaz ikili haline gelen Başkan Yardımcısı M. Sami Kemikkıran’da bir dönem Ak Partiden Belediye Meclis üyeliği görevinde bulunmuştu.