Seçime bir gün kala, Nevşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Hasan Ünver’e halkın ve sivil toplum örgütlerinin desteği giderek büyüyor. Bugünkü seçim gezisinde Ünver ve Milletvekilleri Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği’nde Türk Bayrakları ile büyük bir coşku içinde karşılanırken, aynı yakın ilgi ve destek Nevşehir Ziraat Odası’nda da görülmeye değerdi.

Türkiye’nin ve Nevşehir’in geleceği açısından da ciddi anlamda önem taşıyan 30 Mart Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde Nevşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Ünver, seçim gezisini bugünde devam ettirdi.

Nevşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Hasan Ünver , AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Ahmet Erdal Feralan, Murat Göktürk ,Ebubekir Gizligider, AK Parti İl Başkanı Kazım Sunar, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, AK Parti Belediye Meclis üyeleri ile partili grup ,Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği’ni ziyaret etti.

Ziyarette Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği Başkanı  Ramazan Çiftçi, yönetim kurulu üyeleri ve dernek üyeleri tarafından Türk Bayrakları ile karşılanan Ünver ve Milletvekilleri, kendilerine gösterilen büyük coşku ile dernek binasına girdiler.

Nevşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Hasan Ünver kendilerine gösterilen yakın ilgi ve desteğe teşekkür etti. Ünver, 10 yıllık süre içerisinde bu devlet ve bu millet için ciddi bir bedel ödeyen şehit yakınları ile gazilerin bu onurlu ve sabırlı hareketlerinin hiçbir zaman unutulmaması gerektiğini bilenlerden biri olarak, şehit aileleri ile gazilerin her zaman yanında olduklarını söyledi. Ünver, şehit aileleri ve gazilerinin yaşanan son gelişmeleri en iyi değerlendiren kesimlerin başında geldiğini belirterek, yüreği vatan ve millet için çarpan gönül erlerinin kendileri ile bir ve beraber olduklarına inandıklarını ifade etti.

AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Ahmet Erdal Feralan, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider’ de ortak değerlendirmelerinde 30 Mart seçimlerinin Türkiye açısından taşıdığı değere ilişkin olarak bilgilendirmelerde bulundular.

Nevşehir Vatan Şehitleri ve Gazileri Derneği Başkanı  Ramazan Çiftçi’de yapılan ziyaretten dolayı büyük bir sevinç ve onur duyduklarını belirterek, şehit yakınları ve gazilerin sorunlarının ortak anlamda çözümü yönünde Nevşehir Milletvekilleri ve Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver’den büyük destek gördüklerini belirterek teşekkür etti.

Ünver ve AK Parti Milletvekillerinin daha sonraki ziyaret durağı Nevşehir Ziraat Odası Başkanlığı oldu. Kapıda oda başkanı Mustafa Ekiz ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Nevşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Hasan Ünver ve Milletvekilleri’nin ziyaretinden mutluluk duyduğunu belirten Ekiz, Nevşehir’de halen devam eden yatırımların devamlılığı ve istikrarın korunması gerektiği düşüncesi içerisinde olduklarını vurguladı.

Nevşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Hasan Ünver, Nevşehir’in tarım ekonomisi içerisinde önemli bir güç oluşturan patates üreticisinin sorunlarını yakından bildiklerini söyledi. Ünver, bu kapsamda milletvekilleri ile birlikte ortak bir çalışma başlattıklarını ve sorunu Türkiye Belediyeler Birliği yönetiminde de dillendirerek geçen yıl ciddi bir fiyat krizi yaşayan çiftçilerin ürettikleri ürünün piyasa değerinin çok üzerinde bir fiyat ile MEDAŞ’ın satın alınmasına katkı sağladıklarını vurguladı.