SİYASET AKADEMİSİ EĞİTİM PROGRAMINA KAYITLAR DEVAM EDİYOR
AK Parti Genel Merkez AR-GE Başkanlığı tarafından yürütülen ve “Lider Ülke Türkiye Yerel Yönetimler 4.” Programı olarak belirlenen Siyaset Akademisi'nin 4. etap eğitimleri 20 Eylül’de başlayacak. Bu kapsamda  Siyaset Akademisi Eğitim Programına katılmak isteyenlerin başvuruları  18 Eylül Çarşamba günü mesai bitimine kadar  AK Parti Nevşehir İl Başkanlığına yapılabilecek. 
Türk siyasi hayatına farklı bir yapı ve anlayış kazandıran AK Parti’nin, her meslek grubundan  siyasete merak duyan kişilerin nitelikli bir şekilde siyasi alanda eğitimini amaçlayan Siyaset Akademisi Eğitim programının  4.sü,  20 Eylül 2013 tarihinde başlayacak. 
6 haftalık bir program dahilinde   gerçekleştirilecek olan Siyaset Akademisinde eğitim sunumları, akademisyenler ve yerel yönetimler konusunda tecrübeli  siyasetçiler tarafından verilecek.
AK Parti Siyaset Akademisi Nevşehir  İl Koordinatörü ve AR-GE Başkanı Edip Avşar yaptığı açıklamada bu yıl 4. sü  düzenlenecek  Siyaset Akademisi Eğitim Programına memurlarda dahil tüm vatandaşların katılabileceğini belirtti.
Hızla değişen ve gelişen Türkiye’de siyasi alanda da daha nitelikli ve seviyeli bir siyaset mekanizmasının sağlam bir alt yapı içinde sürdürülebilirliğinin sağlanmasına da ciddi katkılar sağlayacak eğitim sistemi ile Türk siyasetinin çağın her alanında gelişen ve modernleşen yapıya sahip olabileceği inancını taşıdıklarını vurgulayan Avşar  “ Türkiye’ye yeni bir bakış açısı getiren AK Parti, her alanda olduğu gibi siyasi alanda da reformist yaklaşımları ile bu alanda ilk çalışmaların önderliğini yapan kurumsal bir eğitim alanı da oluşturmuştur. Siyasetin de etkin sürdürülür olabilmesi , siyaset mekanizmasının eğitimli bireylerin çoğunluğu ile hedeflenen çizgiye ulaşabilecektir. Bu düşünceler ekseninde bu yıl  ‘Lider Ülke Türkiye Yerel Yönetimler 4’ eğitim çalışmaları İl Merkez ve İlçelerimiz dahil tüm halkımıza açıktır.  Bu eğitimlerimize isteyen devlet memuru kardeşlerimiz de katılabilecekler. 6 hafta süre ile devam edecek bu eğitimi başarı ile tamamlayan katılımcılara,  Başbakanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanan katılım diploması verilecek. Siyaset alanına ilgi duyan tüm vatandaşlarımız  18  Eylül  Çarşamba günü mesai saati bitimine kadar  AK Parti Nevşehir  İl Başkanlığımıza başvuruda bulunabilirler.  Kayıt ve sorularınızla ilgili olarak da  0384 214 14 50  parti sekretaryası ile iletişime geçebilir. Yerel Yönetimler konusunda kapsamlı bilgiye sahip olmak isteyen vatandaşlarımızı Siyaset Akademisi programımıza davet ediyorum" diye konuştu.