NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’in son 15 yılına yakın bir süredir imzasını atan isimlerden biri olan MHP Nevşehir 25. Dönem Milletvekili, Nevşehir eski belediye başkan adayı, eski il başkanı Mehmet Varol’un 1 Kasım seçimlerinin ardından siyasete tamam mı, devam mı diyeceği merak konusu.

7 Haziran seçimlerinde Nevşehir’de çok büyük bir sürpriz yaparak, 50 bine yakın oy alan Milliyetçi Hareket Partisinin Türkiye Büyük Millet Meclisine 13 Yıl aradan sonra Vekil olarak gönderdiği isin olan Mehmet Varol, seçimden sonra yine birkaç internet sitesinden teşekkür açıklaması yaparken, seçim sürecinde olduğu gibi seçim sonrasında da Nevşehir basınını ayrıştırıcı bir tutum sergilemeye devam etti. Ancak kendisinin siyasete devam edip etmeyeceği konusunda henüz bir açıklama yapabilmiş değil.

50 bine yakın oydan 32 bine oyu düşen Milliyetçi Hareket Partisinin 5 aylık vekili Mehmet Varol, defalarca Milletvekili adaylığı, Nevşehir Belediye Başkanlığı süresince Nevşehirli Vatandaşlardan beklenmeyen oranda oy aldı. Ancak 1 Kasım seçimlerinde ortaya çıkan tablo karşısında bundan sonraki genel seçimlerde ya da belediye başkanlığı seçimlerinde siyasete devam diyeceği, yoksa 1 Kasım hezimetinin ardından siyasete tamam mı diyeceği sorusunun cevabı önümüzdeki günlerde belli olacak.