NEVŞEHİR(MHA) Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir Milletvekili adayı Fulya Gülşen Altınsoy, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ülkemiz genelindeki tüm genç ve kadınların siyasete atılmasına büyük önem verdiğine dikkat çekti.

1 Kasım erken seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisinin iktidar olması durumunda Partinin öncelikleri arasında gençlerin ve kadınların siyasette daha fazla söz sahibi olmalarının bulunacağını belirten CHP Nevşehir Milletvekili adayı Altınsoy, geçtiğimiz günlerde bizzat katıldığı ve Partinin seçim bildirgesinin ülke kamuoyuna sunulduğu toplantıda bizzat genel başkanının ifadelerinden de bunun anlaşılabileceğini söyledi.

CHP İktidarında gençlerin siyasete atılmalarının önündeki engellerin tek tek kaldırılacağını kaydeden Cumhuriyet Halk Partisi Nevşehir Milletvekili adayı Fulya Gülşen Altınsoy, “Partimizin seçim bildirgesinin açıklandığı toplantıya diğer milletvekili adaylarımız ve il başkanımızla beraber katıldık. Orada Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun bizlere karşı tutumundan da sözlerinden de anladığımız üzere Ülkemizdeki genç nüfusun ve kadınlarımızın ülkemizin geleceği için daha fazla oranda siyasetin içerisinde yer almalarına partimiz büyük önem veriyor. Eğitimli genç nüfusun ve kadınlarımızın yetiştirilmesi için CHP iktidarında tüm imkanlar seferber edilecek. Üniversite öğrenimi yapan gençlerimize karşılıksız burs imkanları sağlanacak. Gençlerimizin ve kadınlarımızın siyasete teşvik edilmesi konusunda Partimizin çok önemli projeleri var. Bunların hayata geçirilmesiyle birlikte gençlerimiz ve kadınlarımız ülkenin geleceğinde daha fazla söz sahibi olacaklar” ifadelerinde bulundu.