Nevşehir’deki siyasi parti teşkilatlarında bayramlaşma programları belirlendi. Ak Parti’de bayramın ilk günü, Milliyetçi Hareket Partisinde bayramın ikinci günü, Cumhuriyet Halk Partisinde ise bayramın Üçüncü günü bayramlaşma yapılacak.

Ak Parti : AK Parti il binasında gerçekleştirilecek olan bayramlaşma programına Ak Partili Milletvekilleri Ahmet Erdal Feralan, Murat Göktürk ve Ebubekir Gizligider’in yanı sıra Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, İl genel meclisi başkanı Sami Başgelen, Belediye Meclisi, il genel meclisi üyeleri, AK Parti İl Yönetimi, Merkez İlçe Yönetimi Ak Parti Kadın Kolları, Gençlik Kolları, AK Partili İlçe ve belde Belediye Başkanlarının da katılmaları bekleniyor. Ak Parti’de bayramlaşma birinci bayram 13.30 – 15.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Milliyetçi Hareket Partisi : İl Başkanı Serkan Bedirhanoğlu’nun il dışında olması nedeniyle katılamayacağı belirtilen Milliyetçi Hareket Partisinin bayramlaşma programında il başkan yardımcıları ve yönetimi bayramlaşmaya gelenleri ağırlayacak. Bayramın ikinci günü 12.00 -14.00 saatleri arasında yapılacak olan bayramlaşma programına Merkez ilçe başkanı Burak Kalfaoğlu, Kadın Kolları Başkanı Fatma Tümtürk’ün de katılmaları bekleniyor.

Cumhuriyet Halk Partisi : İl Yönetiminin ilk bayramlaşması olacak ramazan bayramı bayramlaşma programı bayramın Üçüncü günü parti il binasında yapılacak. İl Başkanı Ahmet Göktaş, Merkez İlçe başkanı Mehmet Özcan ve partililerin katılacağı bayramlaşma 13.00’ da başlayacak.

Demokrat Parti : Parti il binasında bayramın ilk günü 13.00 – 15.00 saatleri arasında yapılacak olan bayramlaşma programına il başkanı Murat Boz, Merkez İlçe başkanı Ali İhsan Parlatan ve partililerin katılmaları bekleniyor.

Saadet Partisi : Parti il binasındaki bayramlaşma programı bayramın ilk günü 14.00 – 15.30 saatleri arasında gerçekleştirilecek. İl Başkanı Ali Doğan Simit’in ve il yönetiminin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan Bayramlaşma programının ilgi görmesi bekleniyor.