NEVŞEHİR(MHA) Nevşehir’de yeniden teşkilatlanma çalışmalarına hız veren Bağımsız Türkiye Partisinin İl ve Merkez ilçe binasının bu hafta açılacağı bildirildi.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Bağımsız Türkiye Partisi İl Başkanı Abdurrahman Çavuş, geçtiğimiz günlerde basında yer alan maddi imkanlarının il ve merkez ilçe binasını hizmet sokmak için yeterli olmadığı yönündeki haberin tam olarak doğruluk derecesinin bulunmadığını ifade etti.

Bağımsız Türkiye Partisi Genel Merkezinin de maddi desteğiyle bu hafta içerisinde Ahiler Kalkınma Ajansı Bölge Müdürlüğü binasının hemen karşısında kiraladıkları il ve merkez ilçe binasını hizmete açacaklarını söyleyen İl Başkanı Abdurrahman Çavuş, ilçelerde teşkilatlanma çalışmalarının da hızla devam ettiğini söyledi.

Nevşehir’de aktif bir siyaset çalışması içerisine girmeyi düşündüklerini de kaydeden Bağımsız Türkiye Partisi İl Başkanı Abdurrahman Çavuş, çalışmalarıyla ilgili bundan sonraki süreçte basın yayın kuruluşlarına daha etkin bir şekilde bilgi verileceğinin de altını çizdi.