Anadolu Gençlik Derneği toplantı salonunda yapılan istişare toplantısına Genel Başkan yardımcısı Mehmet Kahraman’ın yanı sıra İl Başkanı Ali Doğan Simit, ilçe ve belde başkanları, Gençlik Kolları Başkanı, son genel seçimlerde Partinin birinci sıra Milletvekili adayı da olan Mustafa Aydemir ile AGD Şube Başkanı da katıldı.

Toplantının başlangıcında açıklamalarda bulunan Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Kahraman, Ocak ayı içerisinde illerde, ilçelerde ve beldelerdeki belediye başkan adaylarının belirlenen takvim içerisinde açıklanacağına dikkat çekti.

Kahraman, “Saadet Partisi genel başkanlığı olarak 6 şar kişilik komisyonlarla illerimizi ziyaret ediyoruz. Başkanımız Lütfü Yalman 6 ille ilgili adayların tespiti konusunda bizleri görevlendirdiler. Biz bu illerimizi geziyoruz, adaylarımızla ilgili bilgileri alıp bu sonunda genel merkezimize ulaştırmış olacağız. Başkanlık divanımıza ilettiğimiz bilgiler doğrultusunda Ocak ayı içerisinde adaylarımızı belirlenen takvim içerisinde açıklamaya devam edeceğiz. Bugün Nevşehir’e Nevşehir merkez belediye başkan adayımız ve ilçe, belde belediye başkanlarımızla ilgili istişarelerde bulunmak üzere buraya geldik” ifadelerinde bulundu.