Sadet Partisi Nevşehir İl Başkanı Ali Doğan Simit ve beraberinde ki heyet Kapadokya Nevşehir İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

 

SP Nevşehir İl Başkanı Ali Doğan Simit ve beraberinde ki partililer KAPİMED’i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler.  SP İl Başkanı Simit yaptığı açıklamada, ‘’ SP Nevşehir İl Başkanlığı olarak üç gün boyunca devam edecek halkla kucaklaşma programı yapıyoruz. İlimizde öncelikle sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etmek istedik. Öncelikle Nevşehir’de böylesine bir cemiyet kurmuş olduğunuz için sizleri tebrik ediyorum. Umut ediyorum ki ilimiz için başarılı çalışmalara imza atacaksınız. Bizler SP İl yönetimi olarak sizlerin çalışmalarında başarılar dileriz’’ şeklinde konuştu.

 

KAPİMED Başkanı Coşkun Sağlamdin ise SP İl Başkanı Ali Doğan Simit’e beraberindekilere ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Sağlamdin, ‘’ Kapadokya Nevşehir İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti olarak yeni bir oluşum içerisindeyiz. Nevşehir’de faaliyet gösteren haber sitelerini tek bir çatı altında topladık. Nevşehir il geneli ile ilçeleriyle bütünleşen bir cemiyetiz. Sadet Partisi olarak çalışmalarınızda başarılar diler nazik ziyaretinizden dolayı teşekkür ederim’’ dedi.

 

Kapadokya İnternet Medyacılar, Yazarlar ve Gazeteciler Cemiyeti Haberini üye olmayan sitelerin kullanması yasaktır.