NEVŞEHİR(MHA) Saadet Partisi il teşkilatı Mart ayı il divan toplantısını ve seçime hazırlık ve istişare toplantısını Ticaret Borsası Konferans salonunda yaptı.

Yapılan il divan toplantısında İl sorumlusu Duran Soyuğur, Türkiye’de 13 yıldır iktidarda olan AKP Hükümetlerinin bir türlü ekonomide başarı sağlayamadığını, geçtiğimiz 2014 yılında ülkenin 50 Milyar TL faiz ödediğini, 2015 yılında ise yapılan bütçeye 54 Milyar TL faiz ödemesi konulduğunu söyledi.

Toplantıda il başkanı ve ilçe başkanları Saadet Partisinin 7 haziran 2015 günü yapılacak seçimlerde güçlü bir şekilde katılması, seçimin bir Milli Görüş’ün zaferi ile sonuçlanması için ben Milli Görüşçüyüm diyen herkesin bu seçimde üzerine düşeni yapması gerektiğine dikkat çektiler.

Saadet Partisi İl Başkanı Ali Doğan Simit, “Her seçim önemlidir. Ama bu seçim daha da önemli. Bütün halkımıza ulaşmanın, herkese bu kutsal davanın önemini anlatmak için çalışıyoruz. Milli Görüşün iktidara gelmesi halinde o özlediğimiz efsane hizmetlerin yeniden kaldığı yerden devam etmesi için canla başla çalışacağız” dedi.