NEVŞEHİR(MHA) Saadet Partisi Nevşehir heyeti Ankara’da Parti genel merkezini ziyaret etti.

20 Kişilik Bir Ekiple Ankara’ya yapılan ziyareti değerlendiren SP Nevşehir Milletvekili aday adayı İbrahim Çakır, “Ziyaretimiz Neticesinde  Adaylık Temayül Yoklamasından Başarıyla Nevşehir’e Dönmüş Bulunmaktayız. Tüm Heyecanımız Ve Projelerimizle Nevşehir’imize Ve Türkiye’mize Fırsat Verilirse En Üst Düzeyde Hizmet Etmeye Söz Verdik, Verdiğimiz Sözün Sonuna Kadar Takipçisi Olmaya Devam Edeceğiz.

Gecemizi Gündüzümüze Katarak Yapmış Olduğumuz Çalışmalara Destek Veren Halkımıza Teşekkürü Bir Borç Bilir, Milli Görüşe Daha Fazla Sahip Çıkmalarını Temenni Ederim. Eski Yeni Milli Görüşçü Diye Bir şey Kabul Edilemez Bir Durumdur. Çünkü Milli Görüş Düşünceleri Fikirleri Söylemleri Ülkemiz Ve İslam Alemi İçin Aziz Milletimizin Özüdür. Gerçek Kimliğidir.

Vatan Sevdasıyla Yanıp Tutuşan İnsanların Buluştuğu Ortak Değeridir. Çıktığımız Bu Kutlu Yolda Hak Davanın Ve Aziz Milletimizin Çıkarlarını Sonuna Kadar Savunmaya, Hakkı Hak Bilip Emanetinizi Yedi Emin Kabul Ederek Yolumuzdan Dönmeyeceğimize Söz Veriyorum” dedi.