NEVŞEHİR(MHA) Saadet Partisi genel merkezince görevlendirilen Genel Başkan Yardımcısı Muhittin Yıldırım’ın başkanlığında ilimize gerçekleştirilen tarama çalışmaları tamamlandı.

Üç gün süren ve Saadet Partisi il başkanlığınca oluşturulan 8 ayrı ekibin ilçelerde faaliyet gösterdiği çalışmanın sonuçlarının önümüzdeki günlerde Saadet Partisi Genel Merkezinde ele alınması ve Nevşehir’de partinin seçim stratejisinin de belirlenmesi hedefleniyor.

Bu arada Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Muhittin Yıldırım, Türkiye’nin teknolojisini istenilen düzeyde geliştiremediğine dair eleştirilerde bulundu.

Yıldırım, “Konya kadar bir ülke olan Hollanda’nın Patriot füzesi yaparken, Türkiye’nin gemi yapıp suya indirdi diye bayram ettiğini söyleyen Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yıldırım, “O geminin motoru bile bizim değil. Yolları yaptık arabaları bizim değil. Hastaneleri yaptık kullanılan cihazları bizim değil. 324 vatandaşımıza patates ile ilgili hacizleri gelmiş. Dışarıdan baktığımız zaman üstü buz bağlamış altı yakar mı yakar. Vatandaş şükrediyor ama hükümet vatandaşına yeterince çalışmıyor. Demokratik paket çıkardılar. Orada bizim patatesimizi, borçlarımızı ilgilendiren ne var?. “ diye konuştu.