NEVŞEHİR(MHA) Saadet Partisi il başkanı Ali Doğan Simit’in geçtiğimiz günlerde birkaç gün içerisinde belirleneceğini ve kamuoyuna açıklanacağını belirtti Merkez Belediye Başkan Adayının Cemalettin Özdemir olacağı iddia ediliyor.

Şu sana kadar 4 ilçe ve 2 belde belediye başkan adayını belirleyen ve il genelinde ilçe ve beldelerde aday gösterilmedik yerin bulunmayacağını ifade eden Saadet Partisi Merkez belediye başkan adayı Partinin ilimizde yerel seçimlerde 4. parti olması açısından önem taşıyor.

Ak Parti, MHP ve CHP’nin ardından 2009 Seçimlerinde oy oranı ile dördüncü sırada yer almıştı. İl Başkanı Ali Doğan Simit’in Nevşehir merkez belediye başkan adayı konusundaki son derece ketun açıklamalarının ardından kamuoyunda partinin merkez belediye başkan adayının bir dönem fazilet partisi il başkanlığı ve ardından geçtiğimiz 2011 yılında yapılan genel seçimlerde milletvekili adaylığı görevinde de bulunan Cemalettin Özdemir olduğu belirtildi.

Saadet Partisinin muhtemelen önümüzdeki hafta içerisinde düzenleyeceği basın toplantısı ile Merkez Belediye Başkan adayını açıklaması da bekleniyor.