NEVŞEHİR(MHA) Saadet Partisi Nevşehir teşkilatlarında seçim maratonu hızlanıyor.

Nevşehir merkez başta olmak üzere tüm ilçe ve beldelerde aday çıkarmak için yoğun bir çalışma içerisinde bulunduklarını kaydeden Saadet Partisi İl Başkanı Ali Doğan Simit, birkaç gün içerisinde Avanos merkez ve beldelerindeki adaylarının da belli olacağını dile getirdi.

Aday belirleme çalışmalarında özellikle titiz bir çalışma yürüttüklerini belirten Saadet Partisi İl Başkanı Ali Doğan Simit, Acıgöl, Avanos, Gülşehir, Hacıbektaş, Kozaklı, Derinkuyu ve Ürgüp ilçelerinde de aday çıkaracaklarını ifade etti.

Nevşehir merkezinde belediye başkanlığı adaylığı konusunda bir iki hafta içerisinde adayın belirleneceğine değinen İl Başkanı Ali Doğan Simit, “Saadet Partisi olarak bu seçimin Ak Partinin genel seçimler öncesinde ciddi bir sınavı olacağına inanıyoruz. Bu nedenle mevcut iktidarın tek alternatifi olarak gördüğümüz Saadet Partisinin başarılı olabilmesi büyük önem taşıyor. Bu anlayışla adaylarımızı belirleme gayreti içerisindeyiz. Nevşehir il merkez belediye başkan adayımızın yanında Avanos merkez ve ilçeye bağlı beldelerimizde adaylarımızı yakın bir zamanda belirleyerek kamuoyuna açıklayacağız” diye konuştu.