NEVŞEHİR(MHA) Türkiye genelinde olduğu gibi Nevşehir’de de Büyük Birlik Partisi ile ittifak halinde 7 Haziran seçimlerine giren SP-BBP İttifakı Nevşehir’de adaylarını tanıttığı bir toplantı düzenledi.

Toplantıya Saadet Partisi İl Başkanı Ali Doğan Simit, BBP İl Başkanı Şerafettin Karataş, SP-BBP İttifakının Nevşehir Milletvekili adayları Uğur Keleş ile Abbas Büken ve Partililer katıldı.

Toplantıda konuşan Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Şerafettin Karataş, SP-BBP ittifakının halk tarafından büyük bir teveccüh gördüğüne dikkat çekti.

Karataş, “Büyük Birlik Partisi ve Saadet Partisi olarak bir ittifak oluşturduk. 12 Yıldır Kardeşlik ruhunu kaybetmiş olan bu milletimizin bu fırsatla birlikte kardeşlik ruhunu yeniden tesis edeceğine inanıyorum. Bugünkü hükümetin birbirini tutmayan açıklamalarını hepimiz görmekteyiz. Fazla bir söze gerek yok, bu sinerji ile birlikte güzel şeyler olacağına inanıyorum. Bu ittifak milletimizin gönlünde taht kurmuştur. İkinci sırada bulunan Milletvekili adayı arkadaşımız Ali Kolbaşı aynı zamanda parti genel merkezimizde de görev yapıyor. O nedenle bu toplantıya katılamadı. İleriki günlerde seçim çalışmalarımıza bizzat katılacak” dedi.

Saadet Partisinin Milli Görüşü temsil eden tek parti olduğuna vurgu yapan İl Başkanı Ali Doğan Simit ise; “Önümüzdeki bir geminin batması ya da batmaması kadar açık bir seçim var. 7 Haziranda Allah’ın izniyle güzel şeyler olacak. Dünya Müslümanları içinde bu seçim büyük önem taşıyor. Seçimin Vatanımıza, Milletimize hayırlı olmasını diliyoruz. Milli ittifak gerekliydi. İnanan insanların temennisi bu idi. Bunu biz iyi değerlendireceğimize inanıyorum. Halkımıza istediği ve özlediği günleri yeniden yaşatmak istiyoruz. Biz namaz kılan köleler olmayacağız. Bu seçimde bunu göstereceğiz. 8 Haziran’da Allah’ın izniyle meclise gireceğiz. Türkiye’de kimlerin neler oynamak istediğini de açıkça ortaya koyacağız” açıklamalarında bulundu.

Toplantıya katılan SP-BBP İttifakının Nevşehir Milletvekili adayları Uğur Keleş ve Abbas Büken yaptıkları konuşmalarla parti mensuplarına kendilerini tanıttılar ve 7 Haziran seçimlerinin ülkemiz ve ilimiz açısından büyük önem taşıdığını dile getirdiler.