“Spor Yatırımlarımızı İlçelere de Götüreceğiz”

NEVŞEHİR(MHA) AK Parti Nevşehir Milletvekili Av. Ebubekir Gizligider, Nevşehir il merkezinde yapılan yatırımlarla ilgili değerlendirmelerde bulunurken, bu yatırımların ilçelere de götürülmesi için çalışmalarının olacağını söyledi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü kompleksi içerisinde bulunan Spor salonunun detaylı bir onarımdan geçirildiğini kaydeden AK Parti Nevşehir Milletvekili Ebubekir Gizligider, yarı olimpik havuzun ihalesinin önümüzdeki günlerde yapılarak bu tesisin Mart ayında en geç hizmete sokulacağını dile getirdi.

5 Milyon TL harcama yapılarak inşa edilecek olan Sporcu fabrikasının temelin kısa zamanda atılması için uğraş verdiklerini belirten Gizligider, henüz resmi açılışı yapılmayan ancak hizmete sokulan Gençlik Merkezinin ise Nevşehirli gençler açısından büyük bir şans olduğunu dile getirdi.

2 Milyon 100 bin TL harcanarak inşa edilen yeni gençlik merkezini tüm Nevşehirlilerin ziyaret ederek orada yapılan çalışmaları bire bir görmeleri tavsiyesinde bulunan AK Parti Nevşehir Milletvekili Av. Ebubekir Gizligider, “Son dönemlerde Nevşehir olarak çok ciddi oranda yatırım aldık. Şu anda tamamlananlar var, tamamlanmak üzere olanlar var. Kapalı spor salonumuzda detaylı bir onarım çalışması yapıldı. Öte yandan Spor Kompleksimiz içerisinde güzel bir gençlik merkezi yapıldı. 2 Milyon 150 bin TL harcandı. Herkesin gidip görmesini tavsiye ederim. Okul dışında gençlerimize çok önemli fırsatlar tanınıyor burada. Diğer yandan tüm Türkiye genelinde olduğu gibi ilimizde de Sporcu Fabrikası yatırımı söz konusu. İhalesi yapıldı, yer teslimi de yapıldı. Çok kısa zamanda temeli atılacak. Bütün spor dallarına sporcu yetiştirmek amaçlı bir tesis olacak. Milli sporcularımızı burada yetiştireceğiz. Bu yatırım 5 Milyon TL harcanarak yapılacak. Olimpik havuzumuzda bir sıkıntı oldu. Bu ay sonu itibariyle ihalesi yeniden yapılacak. Mart ayı gibi hizmete açılacak. Bizim en büyük amacımız bu yatırımlarımızı ilçelerimize yaymak istiyoruz. İlçelerimizin de havuzla tanışması ve diğer yatırımlarla tanışması için ileriki dönemlerde çalışmalarımız olacak” dedi.