FERALAN açıklamasında;Avanos Çarşı Meydanında 12 Nisan Cuma günü saat 14:00'da "İçme Suyu Boru Hattı Değişimi"  için Açılış töreni düzenlenecek. Nevşehir Milletvekillerimizin  katılımıyla gerçekleştirilecek olan açılış törenine tüm halkımız davetlidir.  

 Törenden sonra Avanos AK PARTİ İLÇE DANIŞMA MECLİSİ TOPLANTISI Saat 16.30 da Beldiye Toplantı Salonunda Yapılacaktır.

 

Avanos İlçemizde AK Parti İlçe Danışma Meclisi Toplantısı AK Parti  İl Başkanımız Kazım SUNAR, Milletvekillerimiz  Sayın  A. Erdal FERALAN,Sayın Murat GÖKTÜRK ve Sayın Ebubekir GİZLİGİDER, Avanos AK Parti İlçe Yürütme Kurulu Üyeleri ,Yönetim Kurulu Üyeleri, Avanos İlçe ve Belde Belediye Başkanlarımız,Belediye Meclis Üyeleri ,İl Genel Meclisi Üyelerimiz ile birlikte İlçe Danışma meclisi toplantısı yapacağız. Bu yapacağımız toplantıların amacı, teşkilat çalışmalarımızın değerlendirilmesi, yapılan ve yapılması planlanan çalışmaların tartışılması varsa eleştirilerin özgürce yapılabilmesi  söylenebilmesi için tertiplenmektedir.

 

 

SUKAP PROJESİ KAPSAMINDA  İÇMESUYU BORU HATTI DEĞİŞİMİ İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN .

 

İçme Suyu için  yeni sistem boruların döşenmesi projesi ile Avanos'ta içme suyu kaybının olmadığı ve daha sağlıklı  yaşam koşulları sağlayacak bir ortam oluşturulmaktadır.

Şehirleşmenin en zor alanı olan altyapı hizmetlerinin tamamlandığı bir dönemdeyiz.  Böylece içme suyu boru hattı  değişimiyle altyapı sorununa kökünden neşter vurulmuş olacakdır.

Cadde ve sokaklara doğal gaz hattı döşemeden, yeni tip su boruları döşemeden asfalt dökmenin,kilit parke döşemenin  kamu kaynaklarını çar-çur etmek olduğunu,Altyapısız, üstyapının bir anlamı olmayacağını bilen bir belediyemiz var.

 

Avanos Belediyesi, temel bakış açısını halka hizmet olarak belirleyen ve yeni şartlar karşısında yeni pozisyonlar alabilen bir kurum haline geldi.

          Belediye Başkanımız Sayın Mustafa KÖRÜKCÜ'nün ısrarcı takipleri, Nevşehir Milletvekillerimiz Sayın  A. Erdal FERALAN,Sayın Murat GÖKTÜRK ve Sayın Ebubekir GİZLİGİDER' in çalışma, gayret ve çabaları, AK Parti Hükümetinin destekleri sonucu bu projeleri hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Yapılan çalışmaların Avanos'a ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyorum.