AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu AK Parti Siyaset Akademisi için geldiği Nevşehir de Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezinde tarihi bir kalabalık karşısında yaptığı konuşma ile Programa katılan herkezden büyük takdir  beğeni ve hayranlık topladı.

 AK Parti tarafından düzenlenen Siyaset Akademisi “Yerel Yönetimler- 4” dersine konuşmacı olarak katılan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu,Sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından AK Parti Nevşehir Teşkilatına Teşekkür Etti: "-Toplantı sonrası Nevşehir programıda hayırlısıyla sona erdi ve Ankaraya döndük.İnegöl ve Nevşehir de ki teşkilatımıza teşekkür..."

Süleyman Soylu Kızılcahamam Kampını Değerlendirdi...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve AR-GE Başkanı Sayın Süleyman Soylu, Nevşehir’de,AK Parti  İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Siyaset Akademisi “Yerel Yönetimler- 4” dersine konuşmacı olarak katıldı. AK Parti Sayın Genel Başkan Yardımcısı Soylu, Kültür Merkezinde Kursiyerlerle, AK Parti Nevşehir teşkilatına ve Nevşehir halkıyla bir araya geldi. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen toplantıda Sayın Soylu, gündeme dair değerlendirmelerde bulundu...

AR-GE BAŞKANI SÜLEYMAN SOYLU, NEVŞEHİR’DE SİYASET DERSİ VERDİ AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve AR-GE Başkanı Süleyman Soylu, Nevşehir’de , AK Parti tarafından düzenlenen Siyaset Akademisi “Yerel Yönetimler- 4” dersine konuşmacı olarak katıldı. Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezinde yapılan Programa, AK Parti İl Başkanı Kazım Sunar’ın yanı AK Parti Bursa Milletvekilleri, Hüseyin Şahin, İsmail Aydın, Nevşehir Milletvekilleri Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, Belediye Başkanı Hasan Ünver, Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Hamleci, Belediye Başkanları, İlçe Başkanları, partililer ile çok sayıda kursiyer katıldı. Ak Parti İl Başkanı Kazım Sunar’ın açılış konuşmasıyla başlayan programda Bursa Milletvekilleri Hüseyin Şahin ve İsmail Aydın ise birer selamlama konuşması yaptı. AK Parti İl Başkanlığı’nın organize ettiği Siyaset Akademisi programında partililere hitaben bir konuşma yapan Süleyman Soylu ise, siyaset akademisi sunumu öncesinde gazetecilerin yerel seçimler öncesinde görüşlerini ve partisinin AR-GE çalışmalarına yönelik açıklamalarda bulundu . AK Parti olarak iddialı adayları sevdiklerin, her zaman iddialı rakiplerle mücadele yaptıklarını dile getirerek, önemli olanın da sonuç olduğunu kaydetti. Soylu: "Biz iddialı rakipleri severiz AK Parti olarak her zaman iddialı rakiplerle mücadele etmiştir sonucuna bakmak gerekir. Biz 30 Mart 2014 yerel yönetimler seçimlerini çok önemsiyoruz ve gerekli çalışmaları Türkiye’nin her tarafında yapıyoruz. Teşkilatlarımızla topyekun bir anlayış içerisinde, ortak akılla yerel seçimleri Türkiye için bir dönem noktası olarak ele alıyoruz. Çünkü ardından hemen yaklaşık 4 ay sonra bir cumhurbaşkanlığı seçimi var. Bu seçimlerin birbirlerine olan yakınlığı elbette ki birbirlerini etkileyecektir. Teşkilatımız da bu bilinçte. Türkiye’nin bu dönüşümü tamamlanmalıdır. Türkiye'nin demokratikleşme adımları tamamlanmalıdır. Kalkınma adımları tamamlanmalıdır. Bu seçimde bunları gerçekleştireceğiz. 11 yıldan beri AK Parti Türkiye’de bir siyaset vizyonu, bir hizmet vizyonunu devreye soktu. Bunu milletin arzusuyla, milletin talebiyle ve milletin istikametinde gerçekleştirdi. Hizmet bayraktarlığını da İstanbul yaptı. Hem sayın Başbakanımızın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nda ortaya koymuş olduğu vizyon hem de özellikle bundan sonra tüm Türkiye’ye yayılan ve halk nezdinde de karşılığını bulan bu hizmet vizyonu Türkiye’de, AK Parti’yi, iktidarın en temel unsurlarından birisi haline getirdi." AK Parti İl Başkanı Kazım Sunar, Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz ve Kadın Kolları Başkanı Ayşe Hamleci, ziyaretin anısına Genel Başkan Yardımcısı ve AR-GE Başkanı Süleyman Soylu’ya Avanos toprağından yapılı çini tabak hediye etti. 


 SÜLEYMAN SOYLU GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ
"KIZILCAHAMAM KAMPI ÇOK BAŞARILI GEÇTİ"

30.'su düzenlenen Modef  Expo Fuarının açılışına katılmak üzere İnegöl'e gelen Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Ak parti İnegöl İlçe Başkanlığı'nı ziyaret ederek partililerle bir araya geldi. Ak parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ile birlikte parti binasına gelen Soylu, basın mensuplarının gündem ile ilgili sorularını cevaplandırdı.  

Kızılcahamam'da gerçekleştirilen kampın 21. sini düzenlediklerini belirten Soylu,"Oldukça başarılı bir kamp dönemi geçirdik. Kendimizi toparlayıp daha da güç kazandık" diye konuştu. 
VERGİSİZ ASGARİ ÜCRET İÇİN MUTABAKAT ŞART
Asgari Ücretten vergi alınmaması konusunda çalışma başlattıklarını ifade eden Süleyman Soylu,  4 siyasi partinin mutabakat sağlaması durumunda asgari ücretten vergi kalkabilir dedi. 
İSTANBUL HALKI CHP'DEN ÜRKÜYOR
Bizim İstanbul'dan hiçbir endişemiz yok diyen Süleyman Soylu, "İstanbul CHP'den ürküyor. İstanbul halkı hizmeti getirenin yani,  Ak parti'nin yanında olacaktır" ifadelerini kullandı.