İstanbul Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, Ak Parti İlçe Başkanı Ali Sevinç, Kadın Kolları Başkanı Gülten Teoman, Gençlik Kolları Başkanı Ertan İskender ve beraberindeki heyet, AK Parti İl Başkanı Kazım Sunar’a nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

 AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz ve İdari ve Mali İşler Başkanı Ahmet Kutay’ında hazır bulunduğu ziyarette İl Başkanı Kazım Sunar, Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin ve beraberindeki yönetimi kurulu üyeleri  ile bir süre görüştü.

Keskin ve beraberindeki bazı parti yöneticilerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Sunar, Belediye Başkanı Keskin’e teşekkür etti.

Nevşehir’e bir takım ziyaretler gerçekleştirmek üzere gelen Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin ise, Kapadokya Bölgesine hayran kaldıklarını belirterek, ilerleyen dönemlerde bu tür ziyaretlerin devam edeceğini belirtti.

Ziyaretin anısına Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, İl Başkanı Kazım Sunar’a tablo ve Belediye tarafından hazırlanan “Rabia” isimli kitap hediye etti.