AK PARTİ İL BAŞKANI SUNAR: “30 MART TÜRKİYE İÇİN BİR MİLAT OLACAK”

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Kazım Sunar, 30 Mart 2014 Mahalli İdareler Seçimlerinin, Türkiye’nin 2023 vizyonuna uygun, Milli İradeyi yeniden sandıkta ortaya koyması açısından bir milat oluşturacağını belirtti.

 AK Parti Nevşehir İl Başkanı Kazım Sunar, Pazar günü gerçekleştirilecek olan Mahalli İdareler Genel seçimleri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Ülke yönetiminde olduğu gibi yerel yönetimlerde de devrim yapan AK Parti’nin, giderek dünya genelinde güçlenen Türkiye için bir mihenk taşı özelliği taşıdığını ifade eden Sunar, “2004 yerel seçimleriyle birlikte ülkemizin çok büyük bir bölümü AK Parti belediyeciliğiyle tanıştı ve ciddi bir dönüşüm ile Türkiye'nin geleceğini de emin adımlarla kurgulayan bir mekanizma içerisinde çalışmalarını yapmaya devam etmektedir” dedi.

30 Mart seçimlerinin, bu sabırlı ve uzun soluklu yürüyüşün önemli dönüm noktalarından biri olacağına dikkat çeken Sunar, şöyle konuştu:

“30 Mart seçimleri aynı zamanda demokrasi ve milli iradenin güçlenmesi, Yeni Türkiye hayalinin yakınlaşmasıyla birlikte 2023 vizyonunun daha da gelişmesi adına umudumuzun çoğalması açısından olduğu kadar, aynı zamanda, şehir ve medeniyetin şekillendirilmesinin de kesintisiz yolculuğu için oldukça önem taşımaktadır.30 Mart seçimleri AK Parti’nin başlattığı küresel ölçekli projelerin milletimizden yeniden teyit alacağı bir tarih de olacaktır aynı zamanda.. 30 Mart, Yeni ve Büyük Türkiye'nin kapılarının ardına kadar açılacağı bir milat özelliğini de taşıyacaktır. 30 Mart seçimlerinin  öncelikli olarak Milletimize ve Nevşehir’imize hayırlara vesile olmasını yürekten diliyorum”.