BAŞBAKAN ERDOĞAN'DAN BAYRAK ASIN ÇAĞRISI

Başbakan Erdoğan, Kazlıçeşme Mitingi'nde yaptığı konuşmasıyla, 'Bayrak Kampanyası' başlatılmasını istemişti.

Kazlıçeşme Mitingi'nde Başbakan Erdoğan, "Bu bir bayrak kampanyasıdır." diyerek, halktan evlere, balkonlara bayrak asılmasını istemişti.


Kazlıçeşmede düzenlenen ‘Milli İradeye Saygı Mitinginde’ vatandaşlara seslenen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Türk Bayrağı’nın yerlere atılmasına tepki göstererek, “Ellerinizdeki bayrakları sağa sola atmayın. Evlerinizin balkonlarına veya pencerelerine asın” seslenişine ilk duyarlı davranış  AK Parti Nevşehirİl Başkanı Av.Kazım Sunar'dan geldi...

Başbakan Erdoğan Evinize Türk bayrağı asın. Ama üzerinde herhangi bir sembol olmayan Türk bayrağı asın. Ama üç hilali de açarız derseniz o da Osmanlı’nındır onunla da gurur duyarız açıklaması sonrası  AK Parti Nevşehirİl Başkanı Av.Kazım Sunar'da Nevşehirli vatandaşlara seslenerek Bayrak Kampanyasına Nevşehirli vatandaşlarımızında katılmalarını istedi.

Sunar'dan Türk bayrağı asın çağrısı..."

Nevşehir de Bayrak Kampanyası...


"Sunar: Tüm Şehrimizi Bayraklarla Donatalım..."

Sunar Başbakanımızın başlatmış olduğu Bayrak asma kampanyasına tüm Nevşehirli vatandaşlarımızı da davet ediyoruz. Allah ülkemizde birlik ve beraberliğimizi daim kılsın, Gönlerden Bayrağımız minareden ezanımız hiç eksik olmasın dedi.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Sunar; Türk Bayrağı’nın rengini şehitlerin kanından aldığını hatırlatarak “Ecdatlarımız bu vatan ve bayrak için kanlarını ve canlarını ortaya koymuştur. Dünyada bir eşi benzeri olmayan bir milli mücadelenin eseridir Bayrağımız. Bizlerde o neslin torunları olarak bize bırakılan bu emanete sahip çıkıp gerek saygıyı göstermeliyiz. Bu nedenle Tüm Nevşehir olarak, Sayın  Başbakanımızın seslenişine kulak vererek bayrak asma kampanyasına bizlerde Nevşehirliler olarak bu anlamlı kampanyaya katılalım" dedi.