Ziyarete Ak Parti Nevşehir İl Başkanı Av.Kazım Sunar, Tanıtım ve Medya Başkanı Selma İven, Mali ve İdari İşler Başkanı Ahmet Kutay, Ekonomi Başkanı Ahmet Öztürk  ile Halkla ilişkiler Başkanı Orhan Alp katıldı.  

Büyükfırat, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde hatırlanmanın çok güzel olduğunu belirterek, Sunar’ a ve beraberindekilere teşekkür etti.

Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Abdulgafur Büyükfırat, “Bizim bütün çabalarımız ve gayretimiz Nevşehir için. Temel amacımız ve hedefimiz kişilikli kaliteli nesil yetiştirmek ve eğitimci olarak çocuklarımızı en iyi şekilde en iyi yerlerde görmektir”diye konuştu

İl Başkanı Avukat Kazım Sunar ise, öğretmenlerin önemli bir göreve sahip olduklarını belirterek; “Demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Cumhuriyetimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızı eğitim ve öğretimini yürüten öğretmenlerimizin bu önemli vazifenin gereğini büyük özveri ve fedakârlık içerisinde yürüttüğüne dair inancımız tamdır.

Bu önemli görevin kahramanları olarak gördüğümüz sizin ve öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü en kalbi duygularla tebrik eder ve her zaman yanlarında olduğumuzu özellikle ifade etmek isterim” dedi.