Nevşehir merkeze bağlı Uçhisar Kasabası Belediye Başkanı Osman Süslü, belediye personeli ve belediye meclis üyeleri ile birlikte yemek yedi.

Uçhisar Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan Adayı Osman Süslü toplumun tüm kesimleriyle kucaklaşmaya devam ediyor. Hemen her fırsatta esnafla, işçilerle ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya gelen Süslü, belediye personeli ile yemekte buluştu.

Uçhisar’a yapılan hizmetlerde beraber olduğu çalışma arkadaşları ile Oba Restoran’da bir araya gelerek öğle yemeği yiyen Süslü, çalışma arkadaşları ile aynı sofrayı paylaşıp samimi sohbetler gerçekleştirdi. Renkli görüntülere sahne olan buluşmada personeline gösterdikleri gayret ve çalışmalardan dolayı teşekkür eden Başkan Süslü, büyük alkış aldı.

Göreve geldiği süre içerisinde belediyeye aldığı personel için eleştirildiğini kaydeden Süslü “Göreve geldiğimizde biz insan ayırt etmeden hizmet yapmak için geldik. Yeni çalışma arkadaşlarımızı seçerken dışarıdan gelen sözlere kulaklarımızı tıkadık ve kasabamızın insanına iş istihdamı sağladık. Sizi işe aldığımızda bize yapılan en büyük eleştiri “kasabada ne kadar işe yaramaz adam varsa işe aldılar” dediler. Fakat biz sizlere güvendik, sizlerle beraber yola çıktık sizinle devam edeceğiz. Şimdi size işe yaramaz adam diyenler sizlerin oylarına talip oluyorlar. Artık söz sizde. En güzel cevabı 30 Mart’ta sandıkta vereceğinize inanıyorum” dedi.