Gezi eylemleri en çok AK Parti'ye yaradı!

Taksim Gezi Parkı'nda başlayan ve hükümete karşı eylemlere dönüşen olaylara bakın nasıl tepki geldi..


  AK Parti’ye son 19 günde 117 bin kişi üye oldu. 
Taksim Gezi Parkı’nda başlayan ve hükümeti hedef alan eylemlere vatandaş AK Parti’ye üye olarak cevap verdi. Başbakan Erdoğan’ın talimatı ile üye güncelleme ve yazım işlemini sürdüren AK Parti, 27 Mayıs ile 14 Haziran dönemini kapsayan 19 günde binlerce yeni üye kaydı yaptı. AK Parti’nin teşkilattan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, ’Partimizin üye sayısı son 19 günde yapılan 117 bin arttı’ dedi. Erdem, yeni üyelerle birlikte AK Parti’nin toplam üye sayısının 14 Haziran itibariyle 8 milyon 481 bine ulaştığını söyledi.

AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, Taksim Gezi Parkı'nda hükümeti hedef alan üç haftalık eylemler süresince AK Parti'ye 117 bin kişinin yeni üye kaydı yaptırdığını söyledi.
AK Parti Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, AK  Parti 'nin üye sayısının 8 milyonu aştığını, Gezi eylemleri süresince  117  bin kişinin partiye kayıt yaptırdığını belirtti. Milletvekili Ünal, "Gezi eylemlerinin başlamasından sonra yaklaşık üç hafta içerisinde AK Parti'ye karşı müthiş bir teveccüh gelişti. 117  bin vatandaşımızın AK Parti'ye ilk defa yeni kayıt yaptırmasıyla  sonuçlandı . Bunu özetle Gezi Parkı eylemlerinin yan etkisi diye vurgulamak istiyorum. Gezi parkı eylemleri çevrecilik eylemlerinden uzaklaşıp tamamen hükümet aleyhine bir kampanyaya dönüştü" dedi.

Eylem sürecinin ülkeyi yıprattığını da ileri süren Fatih Han Ünal, "Bu sürecin AK Parti'yi yıpratmaktan ziyade ülkeyi yıprattığını söylemek istiyorum. Bu AK Parti'nin oylarını artıracak işlerdir. Bu AK Parti'nin kıymetini bir kez daha vurgulayan işlemdir. Bu AK Parti'ye vatandaşlarımızın daha çok teveccüh göstereceğinin işaretidir" diye konuştu.