Ürgüp'te Taner Yıldız'a benzerliği ile tanınan Adem usta Taner Yıldız'ın Ürgüp ziyaretinde kendisine benzeyen hemşehrisi ile hatıra fotoğrafı çekindi.
Enerji ve Tabi Kaynaklar Eski Bakanı AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, Nevşehir'in Ürgüp İlçesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı tarafından Nevşehir'in Ürgüp İlçesinde ve Ürgüp'ün Ortahisar Kasabasında düzenlenen "Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi" konulu toplantıda konuştu.
Enerji ve Tabi Kaynaklar Eski Bakanı AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız partisinin 16 Nisan tarihinde yapılacak olan referandum çalışmaları ve yaşlılar günü münasebetiyle Ürgüp İlçe Başkanlığının düzenlediği programa katılmak üzere geldiği Nevşehir’in Ürgüp ilçesinde, Belediye sinema salonundaki programın bitimi çıkışında gördüğü Ürgüp'te yaşayan Kayserili hemşehrisi Adem Farsak'ın kendisine benzediğini görünce şaşkınlığını gizleyemedi.