Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Avanos İlçesi AK Parti seçim bürosunun açılışını yaptı.

"Taner Yıldız Avanos'ta Seçim Bürosunu Açtı"

 Ak Parti Kayseri Milletvekili ve Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, sabah saatlerinde geldiği Nevşehir’de ilk olarak Avanos ilçesi Ak Parti Seçim Bürosunun açılışını gerçekleştirdi.

Enerji Bakanı Taner Yıldız, seçim bürosu açılışına katılmak üzere sabah erken saatlerde Nevşehir'in Avanos ilçesine geldi. Burada AK Parti Milletvekili Adayları Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, partili belediye başkanları ve partililer tarafından karşılanan Bakan Yıldız, seçim bürosunun açılışını gerçekleştirdikten sonra bir konuşma yaptı.

Bakan Yıldız, "Sayın Cumhurbaşkanımızın Diyarbakır ziyaretinde belediye başkanı karşılamaya gelmedi. Hadi Başbakan'a siyasi kimlik diye gelmiyorsun. Doğru değilde hadi gelmiyorsun. Ama bu ülkenin Cumhurbaşkanını karşılamaya gelmemek bir yapının, bir insanın çözüm sürecinde ne kadar samimi olduğuna dair önemli bir göstergedir. Bakın bunları çok iyi takip etmemiz lazım" dedi.

Bakan Yıldız, Ak Parti Seçim bürolarını ziyaretinin ardından Ürgüp te halk buluşması gerçekleştirecek.Bakan Yıldız’a AK Parti Nevşehir teşkilatı ve Nevşehir Milletvekilleri adaylarıyla partililerinde eşlik edeceği belirtildi.

Öte yandan Taner Yıldız’ın Nevşehir’e geldiği gün, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun da Nevşehir mitingi var.

Taner Yıldız’ın Nevşehir Programı

03 MAYIS 2015 PAZAR
09.00 – AVANOS İLÇE SEÇİM BÜROSU AÇILIŞI
09.30 – ESNAF GEZİSİ
10.45 – ÖZKONAK KASABASI ZİYARETİ
12.00 – KALABA KASABASI ZİYARETİ
13.00 – ÇALIŞ KASABASI ZİYARETİ