AK PARTİ İL BAŞKANI TANRIVER : "ADAYLARIN TESPİTİ HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ GENEL MERKEZİMİZCE YAPILMIŞTIR. BİZE DÜŞEN GÖREV ÇOK ÇALIŞMAKTIR."

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Milletvekili aday belirlenmesinin ardından parti olarak 1 Kasım 2015 Pazar günü yapılacak olan Milletvekilliği genel seçimlerinin çalışmalarına hız verildiğini açıkladı.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver yaptığı açıklamada, seçim sonuçlarının daha şimdiden Türk Milleti için hayırlara vesile olması temenni etti. Tanrıver şöyle konuştu:  “7 Haziran seçimleri sonrasında teşkilatlarımızın ve halkımızın seçim sonuçlarıyla ilgili değerlendirmelerini aldık, bu hususla ilgili olarak Genel Merkezimize ve komisyon başkanlarına,  ilçe başkanları, belediye başkanları, gençlik ve kadın kolları başkanlarının bizzat giderek Ankara'da bilgilendirmeleri yapmışlardır. AK Parti Genel Merkezimizin ve Başbakanımızın başkanlığındaki üst kurulca Milletvekili aday tespitleri yapılmıştır. Genel Merkez’imizin iradesine her zaman  saygı duyuyoruz. Şu aşamada ise bizlere ve teşkilatlara düşen en önemli görev 7 Haziran seçimlerinden daha fazla çalışarak, AK Parti’nin hak ettiği ölçüde, halkımızın da yüksek teveccühü ile bir büyük başarıya daha imza atmaktır.” dedi.

Mehmet Ali Tanrıver yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçimlerin yenilenmesine yönelik kararının ardından Yüksek Seçim Kurulu tarafından 26. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinin 1 Kasım 2015 Pazar günü yapılmasını kararlaştırdığını belirtti.

Bu süreç içerisinde AK Parti Nevşehir İl teşkilatı olarak Milletvekili aday adaylarının başvurularını aldıklarını, başvuruların değerlendirilmesi amacıyla ilçe başkanları, belediye başkanları, gençlik ve kadın kolları başkanlarının Genel merkezde bilgisine başvurulduğunu dile getiren Tanrıver daha sonra şunları söyledi: “Milletvekili adaylarımızın tespiti Genel Merkezimizin ve Başbakanımızın başkanlığındaki üst kurulca yapıldı. Listeye yönelik eleştirilerin olduğunu biliyoruz, fakat şu geçmekte olduğumuz dönemde teröristlerin ve onların destekçisi partilerin eylemlerini bitirmek, devletimize yönelik saldırıları ve dış güçlerin milletimize yönelik senaryolarını dağıtmak ve kıyılara vuran Aylan bebek gibi çaresiz kalarak ölüm yolculuğuna çıkan ümmetin tek umudu Türkiye Cumhuriyeti’nin  ayakta kalmasını sağlamak adına çalışırken isimlere takılmamak gerektiğine inanıyorum. Genel Merkezimizin ve partimizin büyüklerinin kararına saygı duymak gerektiğine inanan biri olarak, tüm teşkilatlarımıza düşen en nitelikli görev 7 Haziran seçimlerinde gerçekleştirilen çalışmalardan daha da fazla çalışarak halkımızın yüksek teveccühü ile bir büyük başarıya daha imza atabilmektir.”    

 ADAY ADAYLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

1 Kasım seçimlerinde AK Parti’den Milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulunanlara ayrı ayrı teşekkür eden Tanrıver: “ 01 Kasımda yapılacak Milletvekilliği Genel seçim sürecinde partimizden aday adayı olan tüm temsilcilerimize teşekkür ediyoruz. Onlar aileleriyle, mesaileriyle, maddi imkanlarıyla bir yola çıktılar. Rabbim onlardan razı olsun. Bu kutlu davanın neferi olma isteği hiçbir zaman bitmeyecektir. Seçim çalışmalarımızda da onların yanımızda olacağından eminiz. Tekrar çok teşekkür ederim" dedi