AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. M.Ali Tanrıver, partisinin geçmiş dönem il başkanları ile buluştu.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. M.Ali Tanrıver, partisinin kurulduğu günden bu yana hizmet vermiş geçmiş dönem il başkanları ile bir araya geldi. 

Sırasıyla AK Parti eski Nevşehir İl Başkanları Zafer İnanır, Ersan Erkut ve Kazım Sunar'ı ziyaret eden AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, Eski il başkanlarımızı Ak Partimizin 14. Kuruluş yıldönümü haftasında ziyaret ettik, istişarelerde bulunduk dedi.

Karşılıklı görüş alışverişlerinin yapıldığı ziyaretlerde, AK Parti’ye yıllardır başarı getiren istişare geleneğinin güzel bir örneğine imza atıldı. 

Sohbet havasında geçen görüşmelerde gündem konuları masaya yatırıldı. Fikir alışverişlerinin yapıldığı buluşmada AK Parti çatısı altında Nevşehir'e hizmet eden başkanlar şehrin geleceğine dair konuları ele aldı.

Burada konuşan Tanrıver,“Partimizin bütünlüğünün en güzel örneklerinden birini bu ziyaretlerdeki buluşmalarımızla yaşıyoruz. AK Parti gücünü ortak akıl ve istişare kültüründen alıyor. Bu sistem partimizin kurulduğu yıldan bu yana birçok başarıyı beraberinde getirdi. Partimizin her kademesinde görev yapmış ve halihazırda görevini sürdüren herkesin görüşü, önerisi bizim için çok önemli ancak bu şekilde ülkemizi ve partimizi geleceğe taşıyabileceğimizi, büyük hedefleri gerçekleştirebileceğimizi biliyoruz. 

Bu buluşmalarımızda bunun çok güzel bir örneği yaşanıyor. Birçok önemli süreci birlikte başarı ile yürüten, AK Parti’yi ve Türkiye’yi bugünlere getiren önemli atılımlarda rol oynayan ve partimizin Nevşehir hafızasını oluşturan geçmiş dönem il başkanlarımızın görüşleri bizim için çok önemli. İnşa etmeye çalıştığımız Yeni Türkiye hedefimiz yolunda bize düşen görevleri en iyi şekilde gerçekleştirebilmek için tecrübelerinden yararlanıyoruz ve yararlanmaya devam edeceğiz” dedi.

Toplantı sonunda geçmiş dönem il başkanları buluşma için Tanrıver’e teşekkür ederken M.Ali Tanrıver’de bu buluşmaların devam edeceğini söyledi.