1 Kasım’da yapılacak seçim için partiler geçici aday listelerini YSK’ya teslim etti. AK Parti Nevşehir Milletvekili Adayları da böylece belirlenmiş oldu.

Listeyi değerlendiren AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Mehmet Ali Tanrıver; “Milletvekili adaylarımız, şehrimize, ülkemize ve partimize hayırlar getirsin. 1 Kasım sabahına kadar Yeni Türkiye ve istikrarın önemini yer veya saat gözetmeksizin milletimize anlatacağız” dedi.

TANRIVER : "Bizim İçin İsim Önemli Değil"

AK Parti il teşkilatımız, olarak 1 Kasım’daki erken seçime hazır olduklarını ifade eden Tanrıver; “Bizim için isimler önemli değil, önemli olan bu ülkenin davası, bu hareketin başarıya ulaşması ve bu milli mücadeleyi sürdürebilmek” dedi.

TANRIVER
 : "Şimdi kırgınlıkları küskünlükleri bir tarafa bırakıp el ele kol kola vererek birleşmek tek yürek olmak kenetlenmek Bir olmak İri olmak ve diri olmak zamanı." 

Bu gün birlik ve beraberlik günüdür. Bu seçimler 2003 yılında iktidara geldiğimiz seçimlerden çok daha önemlidir. Bizim için ikinci 2003 seçimleri olacak. Nefsi duygularımıza değil birliğimiz sahip çıkacağımız gündür. Aday adayları içinde aday olmadığı için üzülen arkadaşlarımız elbetteki vardır. Ancak bunları geride bırakıp aday arkadaşlarımıza el birliği ile destek verme günüdür. Bize düşen bu çalışmalarda bu önümüzdeki hassas dönemde çok yoğun ve sıkı çalışma zamanıdır. Bu seçim tarihi bir seçimdir. Bütün dünyanın gözü bizim üzerimizde. Allah'ın rızasını kazanmak için nefislerinizi bırakıp çalışmamız gereken bir süreçtir.  önümüzdeki süreçte bize teşkilat olarak ilçe teşkilatı olarak il başkanlığı olarak bütün arkadaşlarımızı çalışmalara sevk etmektir. Başta biz AK Parti Teşkilatları olmak üzere bütün adaylarımız gece gündüz birlikte çalışacağız. Kraldan çok kralcı insanlar çıkıp sizleri gaza getirip adaylık senin hakkındı gibi sizi kandırmaya çalışabilirler sakın aldanmayın. Biz büyük bir AK Parti ailesiyiz. Herkes bir birinden ayrı kıymetlidir. Bize düşen Davamıza, Başbakanımıza sahip çıkmaktır. Ülkemize ve hükümetimize karşı oynanan kirli oyunları görüyorsunuz. Bu kirli oyunları birlik ve beraberlik içinde olursak bozarız. Allah’ın izniyle bu kirli oyunlara rağmen yine Tek Başına İktidar olacağız ve yine Milletimiz ülkemiz kazanacak.”dedi.

Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan AK Parti Nevşehir İl Başkanı Av. M. Ali Tanrıver, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Nevşehir Milletvekili aday listenin hayırlı olmasını diledi.

İl Başkanı Tanrıver şunları söyledi; “1 Kasım’da gerçekleştirilecek tekrar seçim için milletvekili aday listemiz böylece belirlenmiş oldu. Ben, öncelikle listenin ülkemiz, şehrimiz ve partimiz için hayırlar getirmesini diliyorum. Sayın Başbakanımız ve genel merkezimizin Nevşehirimiz için en hayırlı listeyi oluşturduğu düşüncesiyle 1 Kasım sabahına kadar çalışacağız. Saat ve yer farkı gözetmeksizin partimizin yeniden tek başına iktidara gelişi adına elimizden geleni yapacağız. Bu bir, bir buçuk aylık süreçte Yeni Türkiye’nin ve istikrarın önemini daha fazla milletimizle paylaşarak inşallah en hayırlı sonuçları alacağız. Bu vesileyle tüm adaylarımızı bir kez daha tebrik ederken; adaylarımızın çıktıkları bu yolda milletimiz ve partimiz adına en güzel hizmetleri yapacaklarına olan inancımı da paylaşmak istiyorum.”

İŞTE AK PARTİ NEVŞEHİR MİLLETVEKİLİ ADAYLARIMIZ;


1 - Mustafa Açıkgöz
2 - Murat Göktürk
3 - Ebubekir Gizligider

Son olarak Tüm halkımızın Mübarek Kurban bayramlarını kutluyorum diyen AK Parti Nevşehir İl Başkanı Tanrıver : “Toplumumuzu bir arada tutan en önemli yapı taşlarından biri olan ‘Bayramlar’ aynı zamanda barış, dayanışma, yardımlaşma ve paylaşma günleridir. İnsanlar arasındaki sevgi, saygı ve kardeşliğin pekişmesine, birlik ve beraberliğin güçlenmesine vesile olan bayramların, sosyal ve kültürel hayatımızda ki yerleri son derece önemlidir.

AK Parti iktidarlarının ilk gününden bugüne kadar toplumsal değerlerimize ve ülkemizin gelişimi yolundaki tüm demokratik, siyasi ve ekonomik engellerle mücadeleye her zaman daha fazla önem verildiği büyük bir gerçek. Milletimizi sarsılmaz bir şekilde birbirine bağlayan bağlara eklenen bir bütünün parçası olan demokratikleşme adımlarının memleketimizde estirdiği bayram havasıyla bu mutluluğun ve umudun bir parçası olmaktan büyük bir memnuniyet duyuyoruz” dedi.

Eski Türkiye’nin sorunları bitti ve restorasyon tamamlandığını ifade eden Tanrıver, “Yeni Türkiye’de, geleceğimizi farklı bir vizyonla inşa ederken, dünyanın neresinde olursa olsun her mazluma sahip çıkmaya devam edeceğiz. Nasıl ki zalimin dini,dili,ırkı,mezhebi ve milletine bakılmıyorsa mazlumun da dini,dili,ırkı,mezhebi ve milletine bakılmaz. Yüce Rabbim, kesilen kurbanların, yapılan ibadetlerin, edilen duaların hürmetine zalimlere fırsat vermesin. Mazlumlara ise güç ve kuvvet versin. Bu vesileyle bütün Nevşehirli hemşerilerimin Kurban Bayramı’nı en kalbi duygularla kutluyor, mübarek bayramın başta Nevşehir'imiz, ülkemiz olmak üzere tüm Müslümanlara ve insanlığa hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum” ifadelerine yer verdi.