AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, hafta sonunda ülke genelinde yapılacak 25. Dönem Milletvekilliği seçiminin ülkemiz adına hayırlı sonuçlara vesile olması dileğinde bulundu.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, yaptığı açıklamada, Nevşehir’de halkla iç içe dopdolu bir seçim kampanyası yürüttüklerini belirtti.

6 Haziran Cumartesi günü sonlandırılacak siyasi propaganda çalışmaların ardından Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Kuruluş yıldönümüne denk gelen 2023 vizyonunu belirleyecek kadroların seçilmesi için aziz milletimizin sandığa giderek tercihlerini ortaya koyacaklarını ifade etti.

Seçimlerin Türkiye’nin bugünü ve geleceği için hayırlara vesile olmasını temenni ettiğini söyleyen Tanrıver;  “Demokrasi şölenine dönüşen bir seçim sürecini tüm arkadaşlarımızla birlikte yaşadık. Diğer seçim yarışında olan kardeşlerimizle dostça demokrasinin ruhuna uygun şekilde bir seçim propaganda dönemi geçirdik. 7 Haziran 2015 Pazar günü de hep birlikte sandığa gidip, ülkemizin önümüzdeki  dönemde her alanda daha da ileri gitmesi, büyümesi, kalkınması ve güçlenmesini sağlayacak yeni bir hükümeti işbaşına getirmek için oylarımızı kullanacağız. Seçim sonucunun ülkemiz ve  aziz milletimize hayırlı olmasını temenni ediyor, tüm kardeşlerimize saygılarımızı sunuyorum. Partimizin bu haklı davasına hizmet ederek bizleri yalnız bırakmayan tüm partili kardeşlerimize ve aziz halkımıza teşekkür ediyorum”.