Ak Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, milletin bize vereceği güçlü destekle bu seçimden de zaferle çıkacaklarına inandığını belirtti.

 Ak Parti Nevşehir İl Başkanı Tanrıver, “AK Parti’nin bu memleket ve Nevşehir için ne kadar zaruri olduğunu belirterek, “1 Kasım seçimlerinin Nevşehir’imiz için, Türkiye’miz için ve insanlık için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Hakikaten çok hayati nitelikte ...

Ak Parti Nevşehir İl Başkanı Av. Mehmet Ali Tanrıver, www.fibhaber.com'a yaptığı açıklamasında milletin bize vereceği güçlü destekle bu seçimden de zaferle çıkacaklarına inandığını belirtti.

Ak Parti İl Başkanı Tanrıver, “AK Parti’nin bu memleket ve Nevşehir için ne kadar zaruri olduğunu belirterek, “1 Kasım seçimlerinin Nevşehir’imiz için, Türkiye’miz için ve insanlık için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Hakikaten çok hayati nitelikte öneme haiz olan bir seçimi hep beraber yaşayacağız. Özellikle bölgemizde 7 Haziran seçimlerinden sonra tırmandırılmak istenen terörle beraber AK Parti’nin bu memleket için ne kadar zaruri olduğunu, kardeşliğin bu memleket için ne kadar gerekli olduğunu, barışın memleket için ne kadar zorunlu olduğu meselesi bir kez daha ortaya çıktı.

Çözüm sürecini biz yürüttüğümüz zaman bizimle beraber çözüm sürecine destek vermeyenler bugün bağıra çağıra barış olması lazım veya çözüm süreci olması lazım deme noktasına geldiler. Değişik fraksiyonlardaki partilerin memleket için bir koalisyon açısında da bir araya gelmedikleri açık bir şekilde de tescillenmiş olmakla beraber AK Parti’nin tek başına iktidar seçeneği Türkiye için tek seçenek haline geldi. Milletimiz de bunu görmeye başladı. Nevşehir’imizdeki hemşerilerimizi ziyaret ediyoruz elimizden gelen katkıyı fazlasıyla yapmaya çalışıyoruz” dedi.

Seçim sonrası istikrarın yeniden sağlanacağına dikkat çeken Tanrıver, şunları söyledi:

“Hemşehrilerimiz için çıktığımız hizmet yolunda onların duygu ve düşünceleri bizim için büyük bir önem arz etmektedir.

Onların bizlere ilettikleri ile yolumuzu daha net görme fırsatı ediniyoruz. Seçimden seçime kapılarını çalan bir siyasetçi olmadığımız için kurduğumuz güzel diyalog bizlere bu yoğun çalışmalarımızda moral oluyor ve motivasyonumuzu arttırıyor. Nevşehir’in her bölgesi bizim için önemlidir. Seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyoruz. Nevşehir’in hem merkez mahallelerinde, hem de kırsalında yoğun bir çalışma programı gerçekleştiriyoruz. 1 Kasım seçimleri sonrasında istikrar yeniden sağlanacak.”

Seçim çalışmaları kapsamında gittikleri her yerde AK Parti hükümetlerinin yaptığı hizmetleri anlattıklarını ve kendilerine iletilen sorunların çözümü noktasında Meclis’e güçlü gitmeleri gerektiğini belirten Tanrıver, istikrarın yeniden sağlanması, sorunların çözümü ve yatırımların devam etmesi için AK Parti’nin tek başına iktidar olması gerektiğini kaydetti.

Tanrıver, “Şehrimizin merkez yoğun olmak üzere bir doğusunu, bir batısını, güneyde kalan kırsal mahallelerini gezmeye devam ediyoruz. Gezmeyeceğimiz mahalle, sıkmayacağımız el kalmayacak. Milletimizin bize karşı teveccühü gayet iyi. Milletimizin bize verdiği destek çok iyi. Allah hepsinden razı olsun. İnanıyorum ki; milletimiz bize vereceği güçlü destekle geçmiş seçimlerde olduğu gibi bu seçimden de 3-0 'la zaferle çıkacağız” diye konuştu.