AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, tüm Nevşehirlileri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 28 Mayıs Perşembe günü saat 14.00'te yapacağı toplu açılış törenine davet etti.

Tanrıver, 2002 sonrasındaki Türkiye’nin her alanda büyümesi, gelişmesi ve kalkınma yarışında dünyaya öncü olan ismi, yeni Türkiye’nin Lideri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 28 Mayıs 2015 Perşembe günü Nevşehir’de yapımı tamamlanan yatırımların toplu açılışı nedeniyle katılacağı törene, tüm Nevşehirlileri davet etti.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, yaptığı açıklamada, Türkiye’nin içinde bulunduğu sorunları azimli ve kararlı politikalar ışığında gücünü aldığı milletin desteği ile ortaya koyan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 28 Mayıs 2015 Perşembe günü saat 14.00’de Nevşehir’e gelerek, yapımı tamamlanan hizmet birimlerinin toplu açılış törenine katılarak halkımıza hitap edeceğini söyledi.

Tanrıver “ 2002 yılı sonunda tüm ekip arkadaşları ile birlikte ülkemizin ufkunu geliştiren her alanda planlı şekilde ortaya koyan partimizin kurucu Genel Başkanı , eski Başbakanımız ve şimdi de Cumhurbaşkanımız olan sayın Recep Tayyip Erdoğan, halkımız ile kucaklaşmak ve yatırımların toplu açılışında bulunmak üzere Nevşehir’e gelecek. Sayın Cumhurbaşkanımızın Nevşehir’e gelişi bizleri sevindireceği gibi, bizlere büyük bir onur da verecek. Kendilerini halkımızın da oldukça içten bir şekilde karşılayacağına inanıyoruz. Derdi Millet olan bu büyük vefa insanı, ülkemizin her alandaki  kalkınma yolundaki  mimari ve yeni Türkiye’nin oluşumunun öncü ismi sayın Cumhurbaşkanımızı bizlerde en iyi bir şekilde karşılamak ve misafir etmek için büyük bir gayret göstereceğiz. 28 Mayıs 2015 Perşembe günü saat 14.00’de sayın Cumhurbaşkanımızın toplu açılış törenine tüm halkımızı davet ediyoruz” dedi.