Tanrıver,aylık basın toplantısında kongrelere ilişkin bilgiler verdi

AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, zaferlerle dolu bir ayı daha geride bıraktıklarını belirterek, vatandaşların AK Parti’ye gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür etti.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver,AK Parti Nevşehir İl binası toplantı salonunda aylık olağan basın toplantısında gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Tanrıver,Ağustos ayında gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde vatandaşların AK Parti adayı olarak seçimlere katılarak Cumhurbaşkanlığına seçtikleri Recep Tayyip Erdoğan’a il merkezinde yüzde 72 ve il genelinde de yüzde 64 oy oranı ile bir kez daha AK Parti’ye duydukları memnuniyeti ortaya koyduklarını belirterek, vatandaşlara teşekkür etti.

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ardından Olağanüstü kongreyi de barış ve huzur içerisinde örnek oluşturabilecek bir şekilde tamamladıklarını söyleyen Tanrıver, AK Parti Nevşehir İl Teşkilatı olarak bundan sonra il, ilçe ve belde kongrelerine odaklandıklarını belirtti.

Kongrelerin 15 Eylül 2014-22 Şubat 2015 tarihleri arasında gerçekleştirileceğini dile getiren AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver; “Parti olarak delegelerimizi belirleyip kongre takvimine göre kongrelerimizi  yapacağız.  Teşkilatlarımızla uyum içerisinde istişareler halinde çalışmalarımıza devam edeceğiz”dedi.