Tanrıver’e Hayırlı Olsun Ziyareti

NEVŞEHİR(MHA) Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Ak Parti İl başkanlığı görevine atanan Av. M. Ali Tanrıver’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Memur-Sen İl Temsilcisi ve Eğitimciler Birliği Sendikası Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Özdemir ile Memur-Sen’e bağlı sendikaların Şube başkanlarının katıldığı ziyarette Ak Parti İl Başkanı M. Ali Tanrıverdi tebrikleri kabul etti.

Ziyarette konuşan Memur-Sen İl Temsilcisi ve Eğitim-Bir-Sen Şube Başkanı Mustafa Özdemir, “Ak Parti iktidarımızın ilimizdeki temsilcilerinden biri olan Ak Parti İl Başkanımız Sayın M. Ali Tanrıverdi’ye Memur-Sen İl Temsilciliği ve bağlı sendikalarımızın Şube Başkanları ile birlikte başarılar dilemek istedik. Görevinin hayırlı olmasını temenni ediyoruz. Ülkemiz oldukça hassas bir dönemden geçiyor. Böyle bir dönemde kendisinin il başkanlığının zor olacağını düşünüyoruz. Bizler Memur-Sen olarak gerek referandum gerekse çözüm sürecinde olduğu gibi doğrularımızı hep ortaya koyduk. Bundan sonraki süreçte de yine aynı bilinçle hareket edeceğimizi belirtmek istiyorum. Özellikle Cumhurbaşkanlığı seçimi sürecinde de dik duruşumuzu devam ettireceğimizi ifade ediyorum” dedi.

Ak Parti İl Başkanı Av. M. Ali Tanrıverdi, “Sayın Başbakanımız bu süreçte il başkanlığına bize teveccühte bulundu. Allah kendilerinden razı olsun. İnşallah ilimiz için güzel hizmetler edeceğimize inanıyorum. Bu dönemde Sivil Toplum Kuruluşlarımızla birlikte olmaya, onlarla bir arada çalışmaya devam edeceğiz. Ziyaretlerinden dolayı Memur-Sen’e bağlı sendikalarımızın başkanlarına ve yöneticilerine çok teşekkür ediyorum” ifadelerinde bulundu.