NEVŞEHİR(MHA) MHP İl Başkanı Göksel Taşçı, yazılı açıklama ile Sevgi Ay’dan boşalan Kadın Kolları Başkanlığına Yıldız Gürbüz’ün atandığını açıkladı. Ancak Ay’ın hangi gerekçe ile görevinden alındığına açıklık getirmedi.

MHP İl Başkanı Göksel Taşçı, eski kadın kolları başkanı Sevgi Ay’a bugüne kadar ki yapmış olduğu gayretli ve başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ederken, Sevgi Ay’dan boşalan Kadın Kolları Başkanlığına ise Yıldız Gürbüz isminin atandığını açıkladı.

Taşçı, “Milliyetçi Hareket Partisi  Kadın Kolları Başkanımız Sayın Sevgi Ay’ın görevi ne son verilmiştir. Sayın Sevgi Ay, göreve geldiği günden bu güne kadar gayretli çalışmalar içerisinde bulunmuş ve görevini de layığı ile yerine getirmiştir. Kendisine teşekkür ediyoruz. Milliyetçi Hareket Partisinin iradesi ile göreve gelen Sevgi Ay, yine aynı iradenin kararı ile görevden alınmıştır.Kadın Kolları Başkanımızın görevden alınması ile ilgili çeşitli spekülasyonlar da yapılarak Rahmetli Abdullah Çatlı’nın ölüm yıldönümü törenlerine katılması sebep ve hedef gösterilmek istenmektedir. Konunun Ne Abdullah Çatlı ne de ailesi ile alakası yoktur. Cennet Mekan Abdullah Çatlı’nın Ruhunu rahmet ve şükranla anıyoruz, ruhu şâd olsun.  Bu Bayrak yarışında Kadın Kolları Başkanlığı Görevi ne Sayın Yıldız Gürbüz atanmıştır. Yeni Kadın Kolları Başkanımıza Hayırlı olsun dileklerimizle birlikte başarılı bir vazife temenni ediyoruz” dedi.