Nevşehir Üniversitesi Öğrenci ve Gençlik Derneği Başkanı Yardımcı Doç. Dr Özden Taşgın Büyük Birlik Partisi Merkez İlçe Başkanı İbrahim Uysal ve BBP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Sağlamkardeş e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Üniversitemizin Nevşehir için önemi ve anlamını anlatan Doç. Dr Özden Taşgın,Tüm siyasi partilerin ve Yerel seçimlerde adayların Kent ve Üniversite bileşeni üzerinde projeler hazırlamaları gerektiğini ifade ederek 30 Mart 2014 Yerel seçimlerinin ülkemiz ,milletimiz ve Nevşehirimiz için hayırlar getirmesini diledi.

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren BBP Nevşehir İl Başkanı Yavuz Uluer,BBP Belediye Başkan Adayı Fatih Sağlamkardeş ve BBP Nevşehir Merkez ilçe başkanı İbrahim Uysal da, Rektörümüz Sayın Kılıç öncülüğünde Üniversitemiz için yapılan güzel çalışmaları büyük bir memnuniyetle takip ediyoruz Nevşehirimiz için Üniversitemizin önemini çok iyi biliyoruz bizlerde bu konuda üniversitemizin gelişimine destek olacak projelerimiz hazır dediler.